Müşterilerinden gelen çağrıları 20 saniyede cevaplayacak

Kitap, kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT, müşterilerinden gelen çağrıların yüzde 80’ini ilk 20 saniyede cevaplamayı planlıyor. Zincir, formlardan ve sosyal medyadan yapılan şikâyetlere de süratle karşılık verme gayretinde.Çağrı...

Google Haberlere Abone ol
Müşterilerinden gelen çağrıları 20 saniyede cevaplayacak

Kitap, kırtasiye ve teknoloji mağazaları zinciri NT, müşterilerinden gelen çağrıların yüzde 80’ini ilk 20 saniyede cevaplamayı planlıyor. Zincir, formlardan ve sosyal medyadan yapılan şikâyetlere de süratle karşılık verme gayretinde.

Çağrı merkezi haftanın 7 günü hizmet veren NT Genel Müdürü Murat Kara, şunları kaydediyor:

“0850 333 66 99 numaralı müşteri hattımız üzerinden çağrı merkezimizegelen çağrıları 20 saniyede cevaplamayı hedefliyoruz. Yapılan vardiya düzenlemesi gelen çağrıların en az yüzde 80’inin ilk 20 saniye içerisinde cevaplanması hedefine göre yapılıyor. Yazılı kanaldan gelen müşteri iletileri değerlendirildikten sonra aynı mesai günü içerisinde çözümleniyor ve müşterilerimiz bilgilendiriliyor.”

Müşteri beklentilerini algılamanın ve şirket uygulamalarını bu beklentilere göre şekillendirmenin önem verdikleri alanlardan olduğuna işaret eden Kara, “Bu bağlamda mevcut ve potansiyel müşterilerimizle ilgili algı ve memnuniyet araştırmaları yapıyoruz. Mağazalarımızdaki gelişmeleri müşteri gözü ile görebilmek için gizli müşteri çalışmaları yapıyoruz. Türkiye genelindeki mağazalarımızda her ay gizli müşteri ziyaretleri yapılıyor ve sonuçlar değerlendiriliyor.” diyor.

NT’nin internette faaliyet yürüten şikâyet platformları ile kurumsal anlamda ortaklıkları bulunuyor. Bu mecralar da müşteri ilişkileri ekibi tarafından takip ediliyor.

CİHAN

Yorumlar