MÜSİAD EXPO iş adamlarını bir araya getirecek

- MÜSİAD tarafından iki yılda bir düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO’nun 16’ıncısı, 9-12 Kasım'da yapılacak - Uluslararası İş Forumu Kongresi de eş zamanlı olarak İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek

Google Haberlere Abone ol
MÜSİAD EXPO iş adamlarını bir araya getirecek

İSTANBUL (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO’nun 16’ıncısı 9-12 Kasım'da İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

MÜSİAD açıklamasına göre, B2B görüşmelerle yeni iş fırsatlarının adresi olacak 16. MÜSİAD EXPO ile eş zamanlı, yüksek teknoloji fuarı High Tech Port ve 20. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi de düzenlenecek.

"İş; Burada!" sloganıyla firmaları birlikte iş yapmanın yeni ortak noktasına çağıran 16. MÜSİAD EXPO, fikir ve hedeflerini birlikte hayata geçirecek yerli ve yabancı binlerce iş adamını Türkiye'nin en iyi iş platformunda 100 bin metrekare alana yayılmış 8 salonda buluşturacak.

2014 yılında 352 alım heyetini ağırlayan MÜSİAD EXPO’da, bu yıl basım-yayın-medya, danışmanlık ve eğitim, dayanıklı tüketim, gıda, hizmet, inşaat, lojistik, makine, sağlık, savunma sanayi ve tekstil gibi önde gelen birçok sektör için özel stant alanları oluşturulacak.

Tüm yatırımcıları sağlam ve kalıcı değerlere yaslanarak büyümeye ve geleceğin dünyasını tasarlamaya, birlikte kazanmanın ortak noktasında yer almaya davet eden 16. MÜSİAD EXPO Fuarı, küresel iş ağları kurmak, global pazarlarda söz sahibi olmak, KOBİ'leri güçlendirmek ve etkin büyümeyi hızlandırmak üzere iş adamlarını bir araya getirecek.


- 20. Uluslararası İş Forumu İstanbul’da toplanacak


İslam dünyasının liderlerinin katılımıyla gerçekleşen ve 1995 yılından bu yana düzenlenen IBF Kongresi'nin 20’ncisi "İnovasyon Ekonomisi ve Girişim Ekosistemi" temasıyla İstanbul’da toplanacak. 20. IBF etkinlikleri de 16. MÜSİAD Expo ile bu yıl eş zamanlı olarak 9-12 Kasım 2016 tarihlerinde, İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Enformasyon ve küresel ağ örgütlenmesine dayalı yeni ekonomide söz sahibi olmak, eylem ve dayanışma geliştirmek isteyen İslam ülkeleri, birlikte düşünmenin ortak noktası IBF’de bir araya gelecek.


- Fuarlara 150 bin ziyaretçi katıldı


26–30 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul CNR Expo Fuar merkezinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın yaptığı açılışla 27 bin metrekare net stant alanı ile toplam 100 bin metrekarelik kapalı alanda gerçekleştirilen 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu’na, 746 yerli ve yabancı firma, 123 ülkeden toplam 7 bin 250 yabancı iş adamı ve Türkiye’den toplam 150 bin ziyaretçi katıldı.

Yorumlar