MÜSİAD Başkanı Olpak: Beklentimiz güven ve istikrar ortamının devamıdır

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Ülke bir çok badireleri atlatmıştır. Bu olaylarda da sıkıntılıyız, üzüntülüyüz, ama inşallah atlatılacaktır diyorum. İş alemi olarak bizim ülkeden beklentimiz huzur...

Google Haberlere Abone ol
MÜSİAD Başkanı Olpak: Beklentimiz güven ve istikrar ortamının devamıdır

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Ülke bir çok badireleri atlatmıştır. Bu olaylarda da sıkıntılıyız, üzüntülüyüz, ama inşallah atlatılacaktır diyorum. İş alemi olarak bizim ülkeden beklentimiz huzur güven ve istikrar ortamının devamıdır." dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında basın mensuplarının Lice ve Musul'da yaşanan olayları sorması üzerine Olpak, "Ülke bir çok badireleri atlatmıştır. Bu olaylarda da sıkıntılıyız, üzüntülüyüz, ama inşallah atlatılacaktır diyorum. İş alemi olarak bizim ülkeden beklentimiz huzur güven ve istikrar ortamının devamıdır. İş alemi bunları arzu eder. Genel itibari ile bakıldığın da da, son bir buçuk yıldır çözüm süreciyle güzel bir yere gidildiğini görmüştük. Ama ne hikmetse son bir hafta, 10 günlük süreç içerisinde lokal olarak başlayan şiddet olayları var. Bunu bir kenara not etmek lazım. İkincisi bayrak indirme hemen akabinde de Musul'da yaşanan olay. Bunların birbirinden bağımsız olmasını arzu ediyorum. İnşallah tesadüfen hepsi aynı döneme denk gelmiştir. Ama tesadüften, ileriye kafamızı kurcalayan sorular var. Fotoğrafı böyle görmeye çalışma lazım. Ama biraz önce sohbet esnasında başkanımız söyledi. Kendisi 1970'den başlayarak neleri yaşadığını, ben o kadara gidemiyorum ama, 1980'i yaşayarak geldim. Bu ülke bu badireleri de atlattı. İnşallah öyle badireleri bir daha yaşamayacaktır. Bu olayda da sıkıntılıyız, üzüntülüyüz, ama inşallah atlatılacaktır, diyorum." dedi.

Ziyaret yapılan konuşmanın ardından sona erdi. CİHAN

Yorumlar