Muğlalı işadamları Macaristan'a gidecek

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Macaristan Başkonsolosu Gabor Kiss'i makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Muğlalı işadamları Macaristan'a gidecek

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Macaristan Başkonsolosu Gabor Kiss'i makamında ziyaret etti. Görüşmede alınan karara göre ticari ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla Muğlalı işadamlarından oluşturulacak bir heyet, mayıs sonunda bu ülkeye gidecek.

Başkonsolos Kiss, MUTSO Başkanı Karakuş ve Macaristan Fahri Konsolosu Osman Şahbaz'ın katıldığı görüşmede, vize işlemleriyle ilgili düzenlemelerin yapılmasının ardından işadamlarından oluşturulacak bir heyetle iş gezisi planlanmasına karar verildi. Bu doğrultuda ticaret yapmak isteyen üst düzey firma temsilcilerinden oluşturulacak heyetin, Macaristanlı işadamlarıyla birebir görüşmesine imkan sağlayacak organizasyonlar düzenlenecek. Macaristan'ın ihracat payını 2 milyar dolardan 5 milyar dolara çıkarmak istemesi gerekçesiyle heyetler arasındaki bütün görüşmeler, Macaristan Konsolosluğu tarafından düzenlenecek. CİHAN

Yorumlar