Mücevher tutkunları İstanbul'da buluştu

Sereks fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen ‘Outlet Mücevher Fırsat Günleri’ bu kez sevgililer için düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Mücevher tutkunları İstanbul'da buluştu

Sereks fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen ‘Outlet Mücevher Fırsat Günleri’ bu kez sevgililer için düzenlendi. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın ilgisini çeken fuarda evliliğinin 50. yılını kutlayanları ve evliliğe ilk adımı atan çiftleri de görmek mümkün. Bugün başlayan fuar, 11 Şubat'a kadar sürecek.

Sereks fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen ‘Outlet Mücevher Fırsat Günleri’ bu kez sevgililer için düzenlendi. Harbiye Askeri Müze’de gerçekleşen fuar, yaklaşmakta olan sevgililer günü için büyük fırsatlarla dolu. Her bütçeye uygun olan fuarda, 59 TL’den başlayan tek taşlara, 1 milyon dolarlık takılara da ulaşmak mümkün. Evliliğinin 50. yılını kutlayan ve evliliğe ilk adımı atan çiftler de fuara yoğun ilgi gösterdi. Evliliklerinin 50. yılı dolayısıyla mücevher fuarına gelen çiftlerden Aynur Yalımgür, “Şuanda 50 yıl öncesine döndüm. Ele ele tutuşup ilk alyansımızı almıştık. Şuan da hediye almaya geldik bu kadar güzelliğin içerisinde çok mutluyum. Ürünlerin hepsini çok beğendim. İnşallah eşimde beğenir bir tane alırız. Bu tasarımları çok seviyorum genellikle geliyorum ama 50 yıl yarım asır az değil onun için bugün çok farklı duygularla geldim. Mutlu olunca 50 yıl çok kolay geçiyor. Fiyatlar çok makul.” ifadelerini kullandı.”

50 yılı beraber geçirmenin kolay olmadığını ve büyük bir mutluluk olduğunu söyleyen Ersan Yalımgür, “Biz biraz zoru başardık gibi geliyor. Tasarımlar çok güzel, çeşitler çok güzel 50. Yıl dolayısıyla eşime güzel bir hediye düşünüyorum.” diye konuştu.

Fuarda evlilik teklifi alan ve büyük bir şaşkınlık yaşayan Yasemin Özdemir, “Hiç beklemiyordum büyük bir mutluluk yaşadım. Yüzüğümü çok beğendim. Çok değişik bir tasarım bana özel herhalde.” dedi.

Farklı ve değişik bir yüzük almak için fuara geldiğini ve evlilik teklifinde bulunduğunu aktaran Emre Çetinkaya “Daha önceden bu tarz bir yüzük beğenmişti. Bende fuardan bunu alarak sürpriz yapmak istedim. Cevabı evet oldu çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Sevgililer günü dolayısıyla eşine hediye almak isteyen arkadaşına yardımcı olan Vildan Mutlu, “Çok fazla çeşit var. Hepsi çok güzel hepsinden alasım var. Fiyatlar da çok uygun.” ifadelerini kullandı.

Eşine hediye almaya geldiğini aktaran Çetin Şimşek ise, fiyatlardan çok menün olduğunu ve fuarda binlerce ürüne ulaşmanın mümkün olduğunu söyledi.

Fuarın ilk günü olmasına rağmen fiyatların ucuz olmasından dolayı yoğunluk yaşadıklarını belirten Harun Güyüm, şunları kaydetti: “Vatandaşların ilk tepkisi fiyatların ucuz olduğu yönünde şuan herşey çok iyi gidiyor. Sevgililer günü dolayısıyla fiyatlar biraz daha aşağı çekmeye çalıştık. 59 TL’den başlayan yüzüklerimiz, 110 TL’den başlayan bilekliklerimiz ve 90 TL’den başlayan kolyelerimiz var. Bir hafta daha buradayız hediye almak isteyen müşterilerimizi işlerini kolaylaştırmak için standımıza uğrayabilirler."

‘Outlet Mücevher Fırsat Günleri’ 05-11 Şubat tarihleri boyunca tüm vatandaşlara hizmet verecek.
CİHAN

Yorumlar