Moskova’da en pahalı ikinci el daire 24 milyon dolar

Moskova’da satışa sunulan en pahalı ikinci el daire fiyatının, yaklaşık 24 milyon dolar olduğu belirtildi.Dünya’nın en pahalı başkentleri sıralamasında ilk beşte yer alan Moskova’da konut fiyatları el yakıyor. İkinci el emlak şirketlerinin...

Google Haberlere Abone ol
Moskova’da en pahalı ikinci el daire 24 milyon dolar

Moskova’da satışa sunulan en pahalı ikinci el daire fiyatının, yaklaşık 24 milyon dolar olduğu belirtildi.

Dünya’nın en pahalı başkentleri sıralamasında ilk beşte yer alan Moskova’da konut fiyatları el yakıyor. İkinci el emlak şirketlerinin satışa sundukları daireler arasında en pahalısı yaklaşık 24 milyon dolar değerinde. Öte yandan en ucuz dairenin fiyatı ise yaklaşık 750 bin dolar olduğu öğrenildi.

En pahalı ikinci el daire Moskova’nın batısında yer alıyor. Dokuz katlı binanın son katlarında bulunan daire beş odadan oluşuyor. Tadilatsız olan dairenin içine şömine kurulabilir, küçük havuz için hazır yer bulunuyor ve kendine özel asansörü mevcut. Daire’nin alanı ise bin 80 metrekare.

Başkentin en ucuz ikinci el daire ise 10 metrekare ve fiyatı yaklaşık 750 bin dolar değerinde. Beşkatlı binanın son katında yer alan daire bir sadece odadan oluşuyor.

Öte yandan Moskova’nın en yüksek dairesi 72 katlı Moscow City Kulesi’nin 67. katında yer alıyor. 190 metrekarelik daireler yaklaşık 3 milyon dolardan satışa sunuluyor. CİHAN

Yorumlar