Morhipo.com ile Bukoli arasında "kargo" işbirliği

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com, yeni teslimat modeli Bukoli ile iş birliğine imza attı. Anlaşma sayesinde Morhipo.com müşterileri kargolarını diledikleri zaman...

Google Haberlere Abone ol
Morhipo.com ile Bukoli arasında "kargo" işbirliği

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com, yeni teslimat modeli Bukoli ile iş birliğine imza attı. Anlaşma sayesinde Morhipo.com müşterileri kargolarını diledikleri zaman diledikleri yerden alabilecek.

Morhipo.com'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da 33 ilçede, 600'den fazla teslimat noktasında faaliyet gösteren Bukoli.com ile yapılan işbirliği ile artık Morhipo.com üzerinden alışveriş yapan müşterilere, ürünleri diledikleri yerden teslim edilebilecek.

Teslimat seçeneği olarak Bukoli'yi tercih eden müşterilere kargo eylül ayı boyunca ücretsiz olacak. Kargo teslimatının önündeki sınırları kaldıran bu hizmet ile özellikle kargo teslimatı sırasında evlerinde olmayan insanların daha güvenilir ve sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşamaları hedefleniyor.

Morhipo.com'dan alışveriş yapanların diledikleri yerden diledikleri zaman kargolarını ücretsiz teslim almaları için yapmaları gereken tek şey ise teslimat adımında Bukoli'yi seçmek olacak.

Yorumlar