Milli Piyango'ya en yüksek teklif Net Şans-Hitay'dan

Milli Piyango İdaresi'ne ait şans oyunlarının lisans verilerek özelleştirilmesi ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri tamamlandı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 755 milyon dolar ile Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu verdi.Osman İlter’in...

Google Haberlere Abone ol
Milli Piyango'ya en yüksek teklif Net Şans-Hitay'dan

Milli Piyango İdaresi'ne ait şans oyunlarının lisans verilerek özelleştirilmesi ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri tamamlandı. İhalede en yüksek teklifi 2 milyar 755 milyon dolar ile Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu verdi.

Osman İlter’in komisyon başkanlığı yaptığı ihalede Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu, ERG-Ahlatcı Ortak Girişim Grubu, Turkish Lottery Holding B.V yarıştı.

Lisans hakkını alan Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu, 10 yıl olan lisans süresince her takvim yılı için elde ettiği hasılattan yüzde 25, diğer gelirlerin brüt tutarı üzerinden de yüzde 28 pay alacak. Lisans sahibinin lisansa konu faaliyetleri gerçekleştirmek için yapacağı her türlü işletme, yatırım ve finansman giderleri ile dağıtım kanallarına ödeyeceği satış komisyonu, ikramiye ödeme primleri ve benzerleri bu orana dahil olacak.

CİHAN

Yorumlar