Miles and Smiles bir çifti Los Angeles'a götürecek

Garanti Bankası'nın mil programlı kredi kartı Miles and Smiles, düzenlediği yarışmayla belirlenecek şanslı bir çifti, 12 Şubat'ta ABD'nin Los Angeles şehrinde...

Google Haberlere Abone ol
Miles and Smiles bir çifti Los Angeles'a götürecek

Garanti Bankası'nın mil programlı kredi kartı Miles and Smiles, düzenlediği yarışmayla belirlenecek şanslı bir çifti, 12 Şubat'ta ABD'nin Los Angeles şehrinde düzenlenecek 59. Grammy Ödülleri Törenine götürüyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, yarışmaya katılmak isteyen Miles and Smiles kredi kartı sahiplerinin öncelikle @milesandssmileskk Instagram hesabını takip etmesi gerekiyor.

13 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek yarışmada katılımcıların kendilerinin de içinde bulunduğu yurt içinde veya yurt dışındaki seyahatlerinden çekilmiş bir fotoğrafı kısa hikayesiyle, #hayatımgezmek etiketiyle paylaşmaları yeterli oluyor.

Mastercard ayrıcalığıyla Los Angeles seyahati yaşamak ve 59. Grammy Ödülleri Törenini, dünyanın önde gelen sanatçılarıyla yerinde izlemek isteyen Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, tören sonrası After Party etkinliğine de katılma şansı elde edecek.

Miles&Smiles-Mastercard sponsorluğundaki yarışmanın detaylarına https://www.milesandsmiles.net/kampanyalar/diger/miles-smiles/59-grammy-odul-torenine-miles-smiles-mastercard-ayricaligi-ile-katilmak-paha-bicilemez linkinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar