Michelin, Paris'te iki yeni lastiğini tanıttı

İSTANBUL (AA) - Michelin'in iki yeni lastiği, Paris Otomobil Fuarı'nda otomobilseverlerle buluştu. Şirket açıklamasına göre, dünyanın en önemli otomobil...

Google Haberlere Abone ol
Michelin, Paris'te iki yeni lastiğini tanıttı

İSTANBUL (AA) - Michelin'in iki yeni lastiği, Paris Otomobil Fuarı'nda otomobilseverlerle buluştu.

Şirket açıklamasına göre, dünyanın en önemli otomobil fuarlarından biri olan Paris Otomobil Fuarı'nda iki yeni lastiği CrossClimate+ ve Pilot Sport 4S'i ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Michelin'in kış sertifikalı ilk yaz lastiği CrossClimate, şubat 2017'den itibaren yeni serisi CrossClimate+ ile yollarda olacak. CrossClimate+, kuru zeminde premium yaz lastiği konumunu korumaya devam ederken, karlı zeminde ilk kilometreden son kilometreye kadar üstün çekiş performansı göstererek ürünlerin uzun ömürlülüğüne katkı sağlıyor. CrossClimate+, 15 ve 18 inç jantlar için 2017 yılının şubat ayında satışta olacak.

Spor ve yüksek performanslı otomobiller için motorsporları tecrübesi ile tasarlanan yeni Pilot Sport 4S, yüksek direksiyon hassasiyeti ve hızlı tepki seviyesi sayesinde farklı bir sürüş keyfi sunuyor. Zorlu koşullarda bile yolu kavrayan lastikler, optimize edilmiş yeni sırt deseni sayesinde tüm zeminlerde maksimum performans sağlıyor.

Çift bileşen teknolojisi sayesinde hem kuru hem de ıslak zeminde mükemmel kontrol ve frenleme performansı sunan Pilot Sport 4S, kullanılan yeni hibrid teknolojisi sayesinde tüm koşullarda güvenlik beklentisi olan sürücülerin ve lider spor araç üreticilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni Pilot Sport 4S, 19 ve 20 inçte 34 farklı ebat ile ocak 2017'den itibaren yollarda olacak.

Yorumlar