Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı kapılarını 21. defa açtı

Uluslararası 474. Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı, 21.

Google Haberlere Abone ol
Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı kapılarını 21. defa açtı

Uluslararası 474. Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı, 21. defa kapılarını açtı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’ndeki fuara 100’den fazla firma, 500’ü aşkın markayla katıldı. Vali Abdurrahman Savaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyelerinin kurdelesini kestiği fuar, 27 Nisan 2014 Pazar günü saat 23.30’a kadar devam edecek. Hafta içi 11.00 ile 22.30, hafta sonu 10.30 ile 23.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Beyaz eşya, mobilya, hazır mutfak, çelik kapı, dekorasyon, gıda, yapı, iletişim, bilişim, otomotiv gibi birçok sektörden firmaların katıldığı fuarda ayrıca sağlık ürünlerinin sergilendiği özel bir bölüm yer alıyor. Mesir Macunu Festival Komitesi’nin organize ettiği bu bölümde, Türkiye’nin her yerinden gelen birçok doğal sağlık ürünü sergileniyor. Kamu yararına faaliyet gösteren dernek, vakıf gibi 60’ın üzerinde sivil toplum kuruluşu da fuarda yer aldı. Fuar merkezi, festival boyunca çeşitli faaliyetlere de evsahipliği yapacak. Katılan firmalar, fuara özel birçok kampanya düzenleyecek.

Vali Savaş, yaptığı konuşmada fuarın 21.'sini açmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Köklü hale geldiğini belirten Savaş, düzenlenmesinde katkısı olanlara teşekkür ederek fuarın hayırlı olması dileğinde bulundu. Başkan Ergün katkısı ve emeği olan herkese teşekkür etti. Kültürü, sanayisi ve tarımıyla şehzadeler şehri Manisa’nın tanıtımı noktasında hep beraber çalıştıklarını dile getirdi. Savaş, Ergün ve beraberindekiler, daha sonra stantları gezdi. CİHAN

Yorumlar