Mercedes marka hafif ticariler Türkiye turuna çıkıyor

Mercedes-Benz Türk, Sprinter ve Vito markalı hafif ticari araçlarını tanıtmak için Türkiye turu tertip ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Mercedes marka hafif ticariler Türkiye turuna çıkıyor

Mercedes-Benz Türk, Sprinter ve Vito markalı hafif ticari araçlarını tanıtmak için Türkiye turu tertip ediyor.

3 Mart – 17 Haziran tarihli tur kapsamında 80 ilde müşteriler kapı kapı ziyaret edilecek.

Mercedes-Benz Türk’ün gideceği iller; Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Afyon, Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Uşak, Konya, Karaman, Aksaray, Niğde, Kırşehir, Adana, Osmaniye, Kayseri, Nevşehir, Mersin, Tarsus, Antalya, Burdur, Isparta, Muğla, Denizli, İzmir, Manisa, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Yalova, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük, Samsun, Sinop, Amasya, Çorum, Ordu, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat, Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane, Artvin, Bayburt, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır, Erzincan, Muş, Ağrı, Diyarbakır, Bingöl, Mardin, Batman, Siirt, Hakkari, Bitlis, Şırnak, Van, Malatya, Elazığ, Adıyaman, Tunceli, Gaziantep, Şanlıurfa, Kiliş, Kahramanmaraş ve Hatay olarak sıralanıyor.

Turda Sprinter marka minibüs, okul servisi ve panelvan modellerinin yanı sıra artık otomobil ruhsatıyla satışa sunulan Vito 8+1 detaylı olarak tanıtılacak.


Yeni Sprinter’da 9. Nesil Yük Dengeleme Programı Adaptive ESP, ASR, ABS, EBV, Prefill ve yağmurda fren sisteminin yanı sıra opsiyonel olarak sunulan Kör Nokta Asistanı, Uzun Far Asistanı, Şerit Takip Asistanı, Çarpışma Önleme Yardımcısı ve Geri Görüş Kamerası gibi güvenlik donanımları bulunuyor. BlueEFFICIENCY sistemi ile karbon emisyonları ve yakıt tüketimi iniyor ve yüzde 6’ya varan yakıt tasarrufu mümkün kılınıyor. Yeni nesil telematic sistemleri ile yolun üç boyutlu görüntüsü sunuluyor.

Vito’da da BlueEFFIECIENCY sistemi standart olarak yer alıyor. Ayrıca tüm düz vites modellerde bulunan Eco Start/Stop sistemi maliyetleri önemli oranda kısıyor. Dört silindirli motorlara yönelik ECO Gear düz altı vitesli şanzıman ise optimum performans ile emisyonu ve tüketimi minimize ediyor.
CİHAN

Yorumlar