Maserati Levante'nin Türkiye'de teslimatlarına başlandı

İSTANBUL (AA) - İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati'nin lüks ve sportif SUV modeli Levante'nin müşteri teslimatları başladı. Tofaş'tan yapılan açıklamaya...

Google Haberlere Abone ol
Maserati Levante'nin Türkiye'de teslimatlarına başlandı

İSTANBUL (AA) - İtalyan lüks otomobil üreticisi Maserati'nin lüks ve sportif SUV modeli Levante'nin müşteri teslimatları başladı.

Tofaş'tan yapılan açıklamaya göre, teslimatlara, şirket çatısı altında, Ferrari ve Maserati markalarının Türkiye'de distribütörlüğünü yürüten Fer Mas Oto tarafından başlanıldı.

190 bin avrodan başlayan anahtar teslim satış fiyatına sahip Maserati Levante'nin Türkiye'de teslim edilen ilk modeli, 3.0 litrelik yüksek performanslı dizel motor ünitesi ile 275 HP güce sahip siyah renkte bir araç oldu.

V6 turbodizel motorlu Levante'nin teslimatına ilişkin açıklamada değerlendirmeleri yer alan Fer Mas Şirket Müdürü Sinan Saip Bel, "İlk olarak mart ayında Cenevre Fuarı’nda sergilenen, kısa bir süre sonra tüm dünya ile birlikte ülkemizde de satışa sunularak sipariş alınmaya başlanan Maserati Levante’nin bu seneki ülke kotasının çoğunu sattık ve ağustos ayı itibarı ile ilk teslimatlara başladık. Yıl sonuna kadar Türkiye kotasındaki tüm araçların satışını tamamlayıp, müşterilerimize araçlarını teslim etmiş olmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar