Marmarabirlik'ten İznik Kooperatifi'ne yeni hizmet binası ve zeytin deposu

Bursa İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin yeni hizmet binası ile yeni zeytin deposu hizmete açıldı. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, “Birliğimiz yakaladığı istikrarlı büyüme ile hem ortaklarına hem de sektöre çok büyük katkılar...

Google Haberlere Abone ol
Marmarabirlik'ten İznik Kooperatifi'ne yeni hizmet binası ve zeytin deposu

Bursa İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin yeni hizmet binası ile yeni zeytin deposu hizmete açıldı. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, “Birliğimiz yakaladığı istikrarlı büyüme ile hem ortaklarına hem de sektöre çok büyük katkılar sağlıyor.” dedi.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu, bundan böyle toplantılarını her ay bir kooperatif bölgesinde gerçekleştirme kararı aldı. Birlik, ilk toplantısını İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nin yeni hizmete giren idare binasında yaptı. Toplantıya, 26 Haziran’daki kongrede güven tazeleyen Ergün Sürücü başkanlığındaki yeni yönetim de katıldı. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidramet Asa başkanlığında yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 5 milyon TL‘ye yaptırılan yeni idari bina ile 3 bin 500 tonluk yeni modern zeytin depolama tesislerini gezdi.

"SIRADA MUDANYA KOOPERATİFİMİZ VAR"

Toplantıda konuşan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, “Burada 1 yıl önce İznik kooperatifimizin tarihindeki en büyük yatırım çalışmasına başladık. Şimdi yeni hizmet binası ile 3 bin 500 tonluk zeytin depolama tesislerinin hizmete girmiş olasından dolayı mutluyuz. 8 kooperatifimiz var ve her bir kooperatifimize birlik olarak yatırım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Orhangazi ve İznik’deki entegre tesislerimizden sonra sırada şimdi Mudanya Kooperatifimiz var. Buraya da 7 bin tonluk yeni entegre depolama tesisi kazandıracağız.” şeklinde konuştu.

Yeni yatırımlarla ortaklarına daha iyi hizmet vermek istediklerini anlatan Asa, son 4 yılda yakaladıkları istikrarlı büyüme ivmesi ile ortakları ve sektöre büyük katkı sağladıklarını ifade etti.

CİHAN

Yorumlar