Maliye Bakanlığı Personeli Alacak

Gelir İdaresi Başkanlığı, yazılı ve sözlü sınavla bin 320 gelir uzman yardımcısı alacak.

Google Haberlere Abone ol
Maliye Bakanlığı Personeli Alacak

GİB'in internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, 44 ilin merkez ve ilçelerinde açık olan kadrolara atanmak üzere, bin 320 gelir profesyonel yardımcısı alımı için İmtihan yapılacak.

SADECE BİR İL TERCİH EDİLECEK

Adaylar, referans esnasında yalnızca bir ili tercih edebilecek ve tercih edilen bu ilin ilçelerini öncelik sırasına kıyasla referans formunda işaretleyecek. Adaylar, daha sonra bu tercihlerinden vazgeçemeyecek.

YAZILI 16 MAYIS'TA

Giriş sınavının yazılı kısmı 16 Mayıs 2015 tarihinde saat 10.00'da Ankara'da yapılacak. Sınava girmeye hak elde eden adayların adları ile sınava nerede gireceklerine ait listeler, yazılı İmtihan tarihinden en az 10 gün evvela e-Devlet portalı 'www.turkiye.gov.tr' ile Gelir İdaresi Başkanlığının internet sitesinde ilan edilecek.

SINAV İKİ AŞAMALI OLACAK

Başvurular, 6 Nisan 2015 tarihinde başlayıp, 17 Nisan 2015 tarihinde saat 17.30'da sona erecek. Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı olacak. Yazılı sınavın değerlendirilmesi sonucu, 100 üstünden 70 ve üzeri puan saha adaylardan; yerler itibarıyla, adayların referans esnasında tercih ettikleri il dikkate alınarak en yüksek puan saha adaydan başlamak üzere, o il için tayin etme yapılacak yekün kadro sayısının 2 sert namzet sözlü sınava çağrılacak.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar