Lotus Cars Türkiye’de açıldı

Otomobil sektörünün efsane markalarından Lotus Cars Turkiye, Caddebostan’da görkemli bir açılış yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Lotus Cars Türkiye’de açıldı

Otomobil sektörünün efsane markalarından Lotus Cars Turkiye, Caddebostan’da görkemli bir açılış yaptı.

Royal Motors’un yeni markası Lotus Cars Türkiye, Ortadoğu ortaklığı ve Lotus Cars’ın bölgedeki distribütörlüğü ile birlikte Türkiye’deki otomobil tutkunlarına bu özel markayı deneme fırsatının kapılarını açtı.

Açılışta konuşan Royal Motors’un Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Aysal, "Dünyaca bilinen marka Lotus’u bu pazarda temsil etmekten heyecan ve gurur duyuyoruz. Otomotiv endüstrisinde donanımlı bilgi birikimi ve tecrübemiz ile kendimizi kabul edilir müşteri memnuniyetine adadık. Bu yeni showroom Lotus’un Türkiye’ye dönüşünü göstererek Royal Motors’un ürünlerini teşhir ederek müşterilerimize en iyi kalitede destek verir" dedi.

Lotus Ortadoğu Bölge Müdürü Mr. Jonathan Stretton ise "Royal Motors Lotus’un bu bölgede büyümesinde atılan önemli ve büyük adımdır. Bizler Royal Motors ile çalışmaktan ve Lotus spor arabalarını Türkiye pazarında tanıtımından son derece memnuniyet duyuyoruz. Lotus her zaman kurucusu olan Colin Chapman’ın bıraktığı mirasa bağlı kaldı. Son yetmiş yıldan beri spor arabalarda gerek dizayn gerek üretimde kalıcı izler bıraktı" şeklinde konuştu.

Yorumlar