Levent’e yeni ofis projesi

Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçireceği yeni ofis projesini tanıttı. 127 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ferko Signature adlı proje metroya 50 metre, Şişli’ye 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne...

Google Haberlere Abone ol
Levent’e yeni ofis projesi

Ferko İnşaat, Levent’te hayata geçireceği yeni ofis projesini tanıttı. 127 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ferko Signature adlı proje metroya 50 metre, Şişli’ye 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 kilometre, Maslak’a 6 kilometre ve Taksim’e 7 kilometre uzaklıkta.

Ofis alanının tanıtım toplantısına Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Gökçe Meriçten katıldı.

Ferit Meriçten, toplantıda önemli projeler ürettiklerini belirtti; “Kâğıthane’de Papirus Plaza ofisleri ve Kâğıthane Metro grossmarket binası, Yeşilköy’de Ferko Manizade Sitesi, Beylerbeyi Bosphorus Palace Hotel, Kemerburgaz’da Kemermall AVM ve Gökmahal Residence, Caddebostan Ragıp Paşa Korusu Konut Kompleksi, Dudullu İMES Park Oteli ve Metro grossmarketkompleksi bugüne kadar yapmış olduğumuz yatırımların kalitesini anlamanız için önemli birer örnek teşkil edecektir.’’ açıklamalarında bulundu.

Meriçten, Azerbaycan, Türkmenistan, Suudi Arabistan, Afganistan ve Libya’da pek çok inşaat projesini hayata geçirdiklerini de bildirdi.

Toplantıda Ferko Signature ile ilgili detayları aktaran Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ise “Proje, 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan bahçeden teşekkül edecek. Projeyi 30 ayda hatta daha da erken tamamlamayı hedefliyoruz.’’ dedi

Meriçten, projenin 30 kattan oluşan Sign-1’in ofislerinin 25 katını satacaklarını; 6 katlı Sign-2’nin ofislerini ise kiralayacaklarını anlattı. Meriçten, ofislerin metrekaresinin kullanıcı tarafından belirleneceğine işaret etti. Ferko Signature’da metrekare satış fiyatlarının 7 bin 500 ila 11 bin dolar bandında olduğunu duyurdu.

Ferko Signature‘un ‘Business Center’ında ofis ve toplantı odaları birer çalışma mekânı olarak tasarlandı. İş görüşmeleri için ‘Signature Lounge’a, molalar için ‘Kent Bahçesi‘ne yer verildi.

CİHAN

Yorumlar