Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı açıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Fuarcılık tarafından, Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (Promotürk) desteğiyle organize edilen 31. Kurumsal...

Google Haberlere Abone ol
Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı açıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Fuarcılık tarafından, Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (Promotürk) desteğiyle organize edilen 31. Kurumsal İletişim ve Promosyon Ürünleri Fuarı (Promotürk), CNR Expo'da kapılarını açtı.

Promotürk Derneği Başkanı Ercan Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuarda sadece yılbaşı promosyon ürünleri değil, yılın 12 ayına ait ürünleri vitrine çıkardıklarını bildirdi.

Güler, sektörün Türkiye'de 20 milyar liralık pazar büyüklüğüne sahip olduğunu ifade ederek, "Sektör satışlarının yüzde 70'ini iç piyasaya, yüzde 30'unu ise yurt dışına yapıyor. Türkiye'nin tek promosyon fuarı olan Promotürk'ü sektörün en hareketli döneminde organize ediyoruz. Fuar kapsamında 10 binin üzerinde yerli ve yabancı sektör profesyonelini ağırlamayı hedefliyoruz." dedi.

Afrika, Orta Doğu, Avrupa ve Balkan ülkelerinin yanı sıra Ankara, Antalya, İzmit, Gebze, İzmir ve Antalya'dan gelen alıcıları ağırlayan fuar, 100'e yakın promosyon üreticisi ve ithalatçısının katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Yazı enstrümanları, kırtasiye malzemeleri, ofis aksesuarları, elektronik eşya, kurumsal promosyon ürünleri, çanta ve konferans materyalleri, çikolata ve şekerleme gibi binlerce promosyon ürününün sergilendiği fuarda, "ay-yıldızlı" promosyon ürünleri yoğun ilgi görüyor. Fuar, 16 Ekim 2016'ya kadar ziyaret edilebilecek.

Yorumlar