Konut alacaklara yüzde 0,90 kar oranı uyguluyor

Türkiye Finans Ramazan Bayramı kampanyası başlatıyor. ‘Bayramı Yeni Evinizde Geçirin’ kampanyası kapsamında konut finansmanında 60 ay vadede yüzde 0,90 kar oranı uygulanıyor.Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı...

Google Haberlere Abone ol
Konut alacaklara yüzde 0,90 kar oranı uyguluyor

Türkiye Finans Ramazan Bayramı kampanyası başlatıyor. ‘Bayramı Yeni Evinizde Geçirin’ kampanyası kapsamında konut finansmanında 60 ay vadede yüzde 0,90 kar oranı uygulanıyor.

Türkiye Finans Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Semih Alşar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bizi biz yapan değerlerimizin daha da anlamlandığı Ramazan Bayramı’nda Çilingir Mortgage ürünleri çatısı altında bir kampanya tertip ettik. Konut finansmanında kar oranlarını indirerek ev almaya niyetlenenlere kolaylık tanıyoruz. Türkiye Finans olarak bireysel müşterilerimize yönelik kampanya ürün ve hizmetleri ortaya koymaya devam edeceğiz.” diyor.

1 Ağustos 2014 tarihine kadar devam edecek kampanya ile konut alacaklar için uygun kar oranları ve 120 aya varan vade seçenekler sunuluyor.

CİHAN

Yorumlar