Koçtaş'ın tasarım yarışması başladı

İSTANBUL (AA) - Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması start aldı. Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana...

Google Haberlere Abone ol
Koçtaş'ın tasarım yarışması başladı

İSTANBUL (AA) - Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması start aldı.

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Her yıl farklı bir temayla geleceğin tasarımcısı gençlerle buluşan yarışmanın, bu yılki teması küçük konutlarda (1+1 veya 2+1) "mutfak tasarımı" olarak belirlendi. Yarışma kapsamında öğrencilerden bu yıl; bir mutfakta yer alan hazırlama, pişirme, depolama, temizlik ve yemek yeme ihtiyaçlarını karşılayan ürünleri ve bunların bir araya getirilme biçimlerini tasarlamaları bekleniyor.Yarışma sonrasında dereceye giren ürünler Koçtaş’ın değerlendirmesinin ardından üretilerek ürün yelpazesi içinde yer alabilecek.

Bu yıl Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasında birinci olan tasarımcı 10 bin TL para ödülü ve Koçtaş'ta 3 ay staj imkanı, ikinci olan tasarımcı 7 bin TL para ödülü, üçüncü olan tasarımcı ise 5 bin TL para ödülü kazanacak. İlk üç ödüle ek olarak, her biri 2 bin 500 TL değerinde 5 adet de mansiyon ödülü bulunuyor.

Proje son teslim tarihinin 12 Şubat 2017 olduğu yarışmaya "www.koctasacikfikir.com" internet adresinden başvuru yapılabilecek.

Yorumlar