Kilometrede 19 kuruşa otomobil keyfi

Hyundai’nin yeni modeli i10 satışta. Otomobil kilometrede 19 kuruş yakıt tüketiyor.İzmit’te üretilip tüm Avrupa’ya Türkiye’den ihraç edilen i10 Maslak Otomotiv’de müşterileri ile buluştu Hyundai Maslak Otomotiv Satış Müdürü Adnan Vardarlı, “Hyundai i10,.

Google Haberlere Abone ol
Kilometrede 19 kuruşa otomobil keyfi

Hyundai’nin yeni modeli i10 satışta. Otomobil kilometrede 19 kuruş yakıt tüketiyor.

İzmit’te üretilip tüm Avrupa’ya Türkiye’den ihraç edilen i10 Maslak Otomotiv’de müşterileri ile buluştu Hyundai Maslak Otomotiv Satış Müdürü Adnan Vardarlı, “Hyundai i10, dinamik dış tasarımı ve kalifiye iç mekânı, güçlü motoruyla birden çok deneyimi bir arada sunacak.” dedi.

Çok kilometre yapan kullanıcılar için LPG’li olarak da üretilen otomobilin 5 sene garanti sunduğunu belirten Vardarlı, şunları ifade etti:

“Yeni i10 kilometrede 19 kuruş tüketiyor (3 Mart 2014 tarihi itibarıyla LPG litresi 2,97 TL olarak belirlendi) ve 104 gram/kilometre karbon emisyon değeriyle çevreye duyarlı modellerden biri olarak öne çıkıyor. Hyundai i10’un ne denli ayrı bir otomobil olduğu denemeler ile anlaşılacaktır.”


Vardarlı ayrıca “Maslak’ta faaliyet yürüten 2 bin 500 metrekarelik kapalı alanı bulunan plazaya ek olarak Ata center’da bin metrekare kapalı mekanik servis alanı ve bin 500 metrekare açık ve kapalı sıfır ve ikinci el satış showroomu olmak kaydı ile toplam 2 bin 500 metrekarelik yeni ek binamız hizmete girmiştir.” açıklamalarında bulundu.

CİHAN

Yorumlar