Kilim Mobilya, Moskova’nın merkezinde mağaza açtı

Türk mobilya sektörünün öncülerinden Kilim Mobilya, Rusya’nın başkenti Moskova’da mağaza açtı.

Google Haberlere Abone ol
Kilim Mobilya, Moskova’nın merkezinde mağaza açtı

Türk mobilya sektörünün öncülerinden Kilim Mobilya, Rusya’nın başkenti Moskova’da mağaza açtı.

Moskova’nın merkezinde Rommer Mobilya Alışveriş Merkezi’nde faaliyete başlayan mağazanın açılış törenine Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Murat Nesimoğlu, Kilim Mobilya şirketi Genel Müdürü Zeki Okçu, Kilim Mobilya Rusya Temsilcisi Burak Baytar, iş adamı Mustafa Baytar ve diğer Türk iş adamları katıldı.

Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan Kilim Mobilya Rusya Temsilcisi Baytar, hedeflerinin Rusya’nın diğer kentlerinde mağaza açmak olduğunu kaydetti. Baytar, “Bulunduğumuz mekan Moskova’nın merkezindeki ilk mobilya alışveriş merkezi. Çoğu mobilya merkezleri başkent dışında. Burada böyle bir mağaza açmak bizler için onur. Burası 86 metrekare. Mağazamızda kanepe, koltuk ve çeşitli mobilya ürünleri satmayı planlıyoruz.” dedi.

Yatak ve ev tekstil ürünlerinin de mağazada satışa sunulacağını ifade eden Baytar şu bilgileri verdi: “Kilim Mobilya yatak odası takımlarından koltuk takımlarına, yemek odası takımlarından oturma gruplarına, çocuk ve genç odası takımlarından yatak, baza, ev tekstili ve aksesuarlara kadar tüm ürünleri insanların rahat ve konforu için sürekli geliştiriyor. Moskova mağazamızı da bu ürünlerle donatmayı hedefliyoruz. St.Petersburg, Kazan ve diğer kentlerde de mağaza açmayı planlıyoruz.”
CİHAN

Yorumlar