Keskinoğlu, ihracatlarını yüzde 35 arttırarak 110 milyon dolara çıkaracak

Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, Keskioğlu olarak 2014’de ihracatlarını yüzde 35 arttırarak 110 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Keskinoğlu, 2013’te yaptığı...

Google Haberlere Abone ol
Keskinoğlu, ihracatlarını yüzde 35 arttırarak 110 milyon dolara çıkaracak

Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, Keskioğlu olarak 2014’de ihracatlarını yüzde 35 arttırarak 110 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Keskinoğlu, 2013’te yaptığı piliç eti ve yumurta ihracatıyla, Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçılar Birliği tarafından, grubunda en çok ihracat gerçekleştiren ikinci firma olarak ödül aldı.

Yarım asrı geride bırakan, 2000’li yıllardan itibaren ise ihracatını yükselen bir ivmeyle sürdüren Keskinoğlu, gerçekleştirdiği piliç eti, yumurta ve ileri işlem ürünlerinin ihracatıyla hem sektörün hem de ülkenin önünü açmaya devam ediyor. Öncü çalışmalarıyla Türkiye’yi 75 ülkede temsil eden Keskinoğlu, geçtiğimiz günlerde Ege İhracatçılar Birliği’nde düzenlenen ödül töreninde, 2013 yılında gerçekleştirdiği 80 milyon dolarlık ihracatla bölgenin en çok ihracat yapan ikinci firması olarak ödül aldı.

    Keskinoğlu Şirketler Grubu adına ödülü, Ege Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Sinan Kızıltan’dan alan Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, “Bu ödülü almaya devam ettiğimiz her yıl üzerimizdeki sorumluluk biraz daha artıyor. Biliyoruz ki, başta Ege Bölgesi olmak üzere Türkiye’yi global pazarda layıkıyla temsil edebilmek ve Ege Bölgesi’nin gelişimine katkıda bulunmak en değerli başarılardan biri. Bu bakış açısıyla sembolik olarak ürün yolladığımız pazarlarda bugün liderlik konumuna eriştiysek bu bütün Ege’nin başarısı.” dedi.

Ege Bölgesi’nden doğan firmaların Türkiye ihracatındaki payınının her geçen gün artırmasının kendilerine güç verdiğini dile getiren Keskinoğlu, “Egelilerin ihracatta çok daha büyük başarılara imza atacağına inancım tam. Keskinoğlu olarak biz de 2014’de ihracatımızı yüzde 35 arttırarak 110 milyon dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Amacımız Ege Bölgesi’nin haklı gururunda pay sahibi olmayı sürdürmek.” diye konuştu.

Keskinoğlu, aralarında Azerbaycan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Danimarka, Gine, Gürcistan, Hong Kong, Irak, İsrail, İsveç, Kıbrıs, Kuveyt, Malezya, Kosova, Suudi Arabistan, Singapur, Özbekistan, Tacikistan, Yunanistan ve Yemen’in de olduğu 75 ülkeye ihracat yapıyor. CİHAN

Yorumlar