Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi sanal istihdam bürosu açtı

Bünyesindeki 451 sanayi tesisinde 25 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), işsizlere bir tıkla iş sahibi olma fırsatı sunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi sanal istihdam bürosu açtı

Bünyesindeki 451 sanayi tesisinde 25 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), işsizlere bir tıkla iş sahibi olma fırsatı sunuyor. İnternet üzerinden ulaşılabilen özel istihdam bürosunu hayata geçiren KOSBİ, burada iş sahibi olmak isteyenlerle çalışana ihtiyaç duyan firmaları buluşturuyor. İş arayanlar, "www.kosbiistihdam.org" adresinden müracaat edebiliyor.

Konu hakkında açıklama yapan KOSBİ Bölge Müdürü Dr. Cavit Kahya, bu alanda büyük bir boşluğu dolduracaklarını düşündüklerini söyledi. Türkiye'nin en büyük meselelerinden birinin işsizlik olduğunu ancak firma sahiplerinin ve sanayicilerin de istedikleri nitelikte çalışan bulmakta zorlandığını belirterek, “Biz de bunu dikkate alarak, internet üzerinde faaliyet gösterecek özel istihdam büromuzu kurduk. Sitemizde, iş arayan adaylar kendi özgeçmişlerini oluşturabiliyor. Firmalar da kendi bölümlerine girerek, aradıkları çalışanın niteliklerini belirtiyor. İş arayanlarla iş vermek isteyenler, bu platformda biraraya geliyor. Bu sayede kısa sürede ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Sitede güncel iş ilanları ve iş başvuruları kayıt altına alınıyor. Sitemiz her geçen gün daha çok ziyaret edilir hale geldi. İşsizlik sorununun çözümüne az da olsa bir katkımız oluyor, bu da bizi çok mutlu ediyor.” dedi. CİHAN

Yorumlar