Karmod'un "Hayalimdeki Ev"i kazandırdı

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik’in facebook sayfasında 06 – 14 yaş aralığındaki takipçileri için düzenlediği "Hayalimdeki Ev" resim yarışmasında birinci olan...

Google Haberlere Abone ol
Karmod'un "Hayalimdeki Ev"i kazandırdı

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik’in facebook sayfasında 06 – 14 yaş aralığındaki takipçileri için düzenlediği "Hayalimdeki Ev" resim yarışmasında birinci olan Ali Örenay, ödülünü teslim aldı.

Karmod'tan yapılan açıklamaya göre, çocukların kişisel becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu yönde kullanmasına katkı sağlamak amacıyla 22 Şubat – 22 Nisan tarihleri arasında facebook sayfası üzerinden "Hayalimdeki Ev" resim yarışması düzenlendi.

Yarışma kuralı gereği Karmod facebook takipçilerinden en çok beğeniyi alan Ali Örenay adlı katılımcının resmi birinci gelerek ödül kazandı. Örenay’a ödülünü Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz verdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Durmaz, sosyal medyanın çocuklardan uzak tutulamayacak şekilde yaşamın içine girdiğini belirtti.

Düzenledikleri yarışmada çocukların çizim becerilerini ortaya koyarak sosyal medyayı olumlu kullanmalarına katkı sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Durmaz, şunları kaydetti:

"Ziyaretçilerimizden oldukça güzel geri dönüşler aldık. Yarışmada birinciyi ziyaretçilerimiz seçti. Katılım şartları gereği en çok beğeniyi alan resim, yarışmanın ödülü olan Apple Ipad Mini kazandırdı. Çocuklarımızın olumlu yönde gelişimine katkı sağlamak amacıyla ileriki dönemde de bu tarz yarışmalar düzenlemeyi planlıyoruz. 30’uncu kuruluş yılımızı kutladığımız bu dönemde hazır yapılarımızla 90’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştirdik. İyi yönde desteklendiğinde çocuklarımızın tüm sektörlerde ülkemize daha büyük başarılar kazandıracaklarına inanıyoruz."


Yorumlar