Karmod Prefabrik'ten Panama'ya çelik ev ihracatı

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Orta Amerika ülkelerinden Panama'ya çelik ev ihraç etti. Şirket açıklamasına göre, iki farklı çelik ev modelinden oluşan...

Google Haberlere Abone ol
Karmod Prefabrik'ten Panama'ya çelik ev ihracatı

İSTANBUL (AA) - Karmod Prefabrik, Orta Amerika ülkelerinden Panama'ya çelik ev ihraç etti.

Şirket açıklamasına göre, iki farklı çelik ev modelinden oluşan binalar Panama'nın Penonome ve Arraijan kentlerinde kurulumu yapılarak teslim edildi. İlk etapta 3 adet tek katlı ve bir adet çift katlı evin kurulumu gerçekleştirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, proje kapsamında hazırlanan evlerin tamamını Tuzla Orhanlı'da bulunan üretim tesislerinde demonte olarak hazırlayıp kurulum yapılacak şekilde Panama'ya deniz yoluyla sevk ettiklerini belirtti.

Çelik evlerin gerek kalitesi gerekse yapı güvenliği olarak üstün özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Özkanca, şunları kaydetti

"Üretimini gerçekleştirdiğimiz çelik ev modellerimiz uzun ömürlü yapı sınıfına sahip olup gerek yapı kalitesi gerekse yapı güvenliği ile üstün özellikler içeriyor. Çelik yapıyı oluşturan duvar ve çatı karkasının tamamında vidalı sistem paslanmaz çelik konstrüksiyon sistemi kullanılıyor. Karkas panel aralarına yerleştirilen taş yünü malzeme A1 sınıfı yanmazlık özelliğine sahip. Aynı zamanda yüksek ısı ve ses izolasyonu içeriyor. Yapının çatı ve duvar panelerinde kullanılan malzeme deprem açısından da son derece güvenli.

Demonte özellik konutlarımızı dünyanın neresine olursa olsun uluslararası nakliye standartlarında kolay ve güvenli sevk imkanı sağlıyor. Panama projesi için üretilen 4 adet çelik konutu iki adet 40 HC'lik deniz konteyneri ile sevk ettik. Demonte sevk edilen ürünlerimizi Karmod montaj ekibimizle Penonome ve Arraijan şehirlerinde yerinde kurulum yaparak kullanıma hazır teslim ettik. Hazır çelik evlerimiz Amerika kıtasında hızlı üretim ve kurulum özelliği ile beraber ekonomik oluşuyla tercih ediliyor."

Yorumlar