Karadenizli Pilot, İlginç Anonslarla Yolcuları Yine Kırdı Geçirdi

İlginç ve komik anonsları ile yolcuları gülme krizine sokan Karadenizli pilot Orhan Tamer, Cannes şehrinden İstanbul'a gerçekleştirdiği uçuşta yine kırdı geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Karadenizli Pilot, İlginç Anonslarla Yolcuları Yine Kırdı Geçirdi

İlginç ve gülünç anonsları ile yolcuların fenomeni bulunan Karadenizli pilot Tamer, gerçekleştirdiği Cannes - İstanbul uçuşunda da konuşmasıyla gülmne krizine soktu. Sosyal medyada sıkı alaka gördüğünü belirten Orhan Tamer, 'Yapılan yorumlar yüreğimizi kabarttı' dedi.

CEP TELEFONLARI İLE KAYIT ALTINA ALDILAR

hususi bir havayolu şirketinde çalışan emekli Hava Albayı Pilot Orhan Tamer, amatör kameralar sebebi ile kaydedilen enteresan anonsları ile sosyal medyada fenomen durumuna geldi. Bu vaziyetten hoşlanan Karadenizli pilot, Fransa'nın Nice Cote D'azur Havaalanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na yaptığı seferde gene gülünç ve enteresan anonslarına devam etti. Pilotun anonslarıyla gülme krizine giren yolcular, bu hatıra cep telefonları kayıt altına aldı.

'FRANSIZLAR KARGO KAPAĞINI BOZDU BİZ TAMİR ETTİK'

Uçağın takribî otuz dakikalık rötar yapması ile içerideki yolcular sıkılmaya ve söylenmeye başladı. Yolculara seslenen Karadenizli pilot Orhan Tamer hali şu sözlerle açıkladı. 'İçinizden diyorsunuz ki sebep bekliyorsun Orhan kaptan, ekip her şeye Fransız bulunduğu bu şeklinde bu konuya da Fransızlar. Kargo kapağını Fransız arkadaşların üstün yetenekleri ile kapatamıyorlar Bakım personelimizi Allah'tan yanımızda gezdiriyoruz. Kargo kapısını onlar bozdu fakat biz yaptık işte Türk'ün mahareti.'

'ALLAH'TA SİZİ ARŞ TV'YE ÇIKARSIN'

Yaptığı anonsların yayınlanması üstüne pilot Tamer anonslarında konuyu şöyle anlattı: 'Ses kayıtlarını kaydeden şahıs dahi bütün ülkede bu kadar ses getireceğini hesap etmiyordur. Sosyal medya da bana olağanüstü yorumlar geliyor. Yapılan yorumların çoğu yüreğimizi kabarttı. Siz bizleri esas habere çıkarttınız ya, Allah da sizi arş tv'ye çıkartsın ' dedi. Kaptan pilotun bu sözleri, yolcuları gülme krizine soktu.

TÜRKİYE EN ÇOK BU İSİMLERİ KONUŞUYOR

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar