Karadenizli girişimciler, 11 Ekim'de Trabzon'da buluşacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) düzenlediği "Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum Anadolu"nun ikincisi, 11 Ekim 2016'da...

Google Haberlere Abone ol
Karadenizli girişimciler, 11 Ekim'de Trabzon'da buluşacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) düzenlediği "Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum Anadolu"nun ikincisi, 11 Ekim 2016'da Trabzon’da gerçekleştirilecek.

Trabzon Ticaret Odası ve Trabzon Ticaret Borsası ev sahipliğinde Ramada Plaza Trabzon’da düzenlenecek etkinliğe, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras, G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz ve yemeksepeti.com Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın’ın da aralarında bulunduğu Türk iş dünyasından çok sayıda kişi katılacak.

Başarılı girişimcilerin deneyimlerini aktaracağı oturumlar ve yuvarlak masa toplantılarıyla gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında girişimcilikle ilgili tüm başlıklar mercek altına alınacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, G3 Forum’u, her yıl girişimcilik ekosisteminden gelen talepler doğrultusunda daha da ileriye taşıdıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Girişimcilik kültürünün Anadolu’da yayılmasına büyük önem veriyoruz. Çünkü girişimciliğin gelişmesi için gerekli altyapıyı, ancak ülkemizin her noktasında bu alanda bilinç oluşturarak kurabiliriz. Türkiye’nin müthiş bir genç nüfus avantajı var. Girişimci sayımızı artırabilirsek sahip olduğumuz genç nüfus avantajını zenginleşmek için kullanabiliriz."

Yorumlar