"Kapı Tasarlıyorum" yarışması başlıyor

İSTANBUL (AA) - Artella Ahşap Kapı Sistemleri, üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarım bölümlerinde okuyan öğrenciler için "Kapı...

Google Haberlere Abone ol
"Kapı Tasarlıyorum" yarışması başlıyor

İSTANBUL (AA) - Artella Ahşap Kapı Sistemleri, üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarım bölümlerinde okuyan öğrenciler için "Kapı Tasarlıyorum" yarışması düzenliyor.

Şirket açıklamasına göre, Aslandağ Group bünyesinde yer alan Artella Ahşap Kapı Sistemleri, kapı sektöründeki tasarım açığını kapatmak için harekete geçti. Şirket, Türkiye'de "ilk kez" üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık ve endüstri ürünleri tasarım bölümlerinde okuyan öğrencilerin katılabileceği Kapı Tasarlıyorum yarışmasını hayata geçiriyor.

Yarışmayla, iç mekan kapılarının tasarımsal önemine vurgu yapmak, yapı kültürüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, kapı ihracatında tasarım açısından güçlü, üretilebilir, katma değeri yüksek, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir ürünler geliştirmek amaçlanıyor.

Modern kapı ve klasik kapı olmak üzere 2 kategoriden oluşan yarışma kapsamında her iki kategoride de birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL ve mansiyon olarak bin TL verilecek. Kapı Tasarlıyorum yarışması için başvurular 15 Mart Çarşamba günü saat 17.00'a kadar kabul edilecek.

Yorumlar