Kapalıçarşı'da olağan hareketlilik devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden biri olan tarihi Kapalıçarşı'da olağan...

Google Haberlere Abone ol
Kapalıçarşı'da olağan hareketlilik devam ediyor

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden biri olan tarihi Kapalıçarşı'da olağan hareketlilik devam ediyor.

İstanbul'un 550 yılı aşkın tarihiyle en eski çarşısı olan Kapalıçarşı'da esnaf, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası haftanın ilk işlem gününde günlük koşuşturmacasına geri dönerken, çarşı içerisinde yer alan, serbest döviz piyasası "Ayaklı Borsa"da ise olağan yoğunluk yaşanıyor.

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından döviz kurları ve altın fiyatlarında yaşanan oynaklığa karşın vatandaşlar ve turistler, Kapalıçarşı ve çevresinde günlük alışverişlerine devam ediyor.

Ayaklı borsa ve kuyumcularda özellikle günün ilk saatlerinde fiyatlar dengelenene kadar oluşan belirsizlik, devam eden saatlerde yerini rutin işlemlere bıraktı.

Döviz kurları ve altın fiyatları FETÖ’nün darbe girişiminin ardından hızlı bir şekilde yükselse de bugünkü işlemlerde kazançlarının önemli bir kısmını geri verdi. Dolar en yüksek 3,05 lirayı görmesi sonrasında 2,9750 lira, altının gramı da 130 liranın üzerini görmesinin ardından 127 lira seviyelerinde dengelendi.

Yorumlar