Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun:

- "Kısa vadede, Mersin'in hasret kaldığı hizmetler, projeler, yatırım programına alınacak, bunlar da Mersinlilerin hizmetine sunulacaktır"

Google Haberlere Abone ol
Kalkınma Bakan Yardımcısı Coşkun:

MERSİN (AA) - Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, "Kısa vadede, Mersin'in hasret kaldığı hizmetler, projeler, yatırım programına alınacak, bunlar da Mersinlilerin hizmetine sunulacaktır." dedi.

Coşkun, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nde (AKİB) düzenlenen "Eğitimde Başarı Ödül Töreni"ndeki konuşmasında, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın, Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına katılacak olması nedeniyle, programda yer alamadığını belirtti.

Elvan'ın seçim bölgesi Mersin'den, Kalkınma Bakanlığı görevine getirilmesinin bir şans olarak görülmesi gerektiğini ifade eden Yusuf Coşkun, bunun kente verilen desteği gösterdiğini kaydetti.

Kent için yatırım programları hazırlandığını vurgulayan Çoşkun, "İnşallah önümüzdeki dönemde pınarın başında olan Mersinliler, testisini dolu dolu dolduracak. Kısa vadede, Mersin'in hasret kaldığı hizmetler, projeler yatırım programına alınacak, bunlar da Mersinlilerin hizmetine sunulacaktır." diye konuştu.

Törende ödül alacak sporcuları ve sınavlarda başarı gösteren öğrencileri de kutlayan Coşkun, gençlerin başarılarına şahitlik ettikleri için mutlu olduklarını bildirdi.

Coşkun, beraberinde Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Yusuf Yılmaz ile öğrencilere ödüllerini verdi.

- Tarsus ziyareti

Coşkun, kentteki programı kapsamında, AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı'na da ziyarette bulunarak, "Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan'ın seçim öncesi verdiği tüm hizmet vaatleri hiç kuşkunuz olmasın fazlasıyla yerine getirilecek. Biz hizmetleri yaparken, parti teşkilatlarımız, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yapılan tüm hizmetleri sürekli olarak halkımıza anlatacak. Bunu yapmak zorundayız." diye konuştu.

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız da kentle ilgili Bakan Yardımcısı Coşkun'a sunum yaptı.

Coşkun daha sonra Kaymakam Bekir Atmaca’yı makamında ziyaret ederek, kentin sorunları ve yapılmakta olan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Yusuf Coşkun'a ziyaretlerinde, AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik de eşlik etti.


Yorumlar