Kalite belgelerine bir yenisini daha ekledi

Boydak Holding şirketlerinden olan İstikbal Mobilya, Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) Toplumsal Güvenlik-İş Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgesi TSE 22301'i aldı. TSE tarafından verilen belge için Ommer Otel’de tören düzenlendi....

Google Haberlere Abone ol
Kalite belgelerine bir yenisini daha ekledi

Boydak Holding şirketlerinden olan İstikbal Mobilya, Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) Toplumsal Güvenlik-İş Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgesi TSE 22301'i aldı.

TSE tarafından verilen belge için Ommer Otel’de tören düzenlendi. Törene TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, İstikbal Mobilya çalışanları ve tedarikçi firmalar katıldı. Tedarikçi firmaların da ödüllendirildiği törende konuşan Boydak Holding CEO’su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, 100 ülkeye ulaşan ihracatta TSE’nin kendileri için en önemli yol arkadaşı olduğunu ifade etti. Boydak, TSE ile birlikte kalitede güven oluşturduklarını ve bu sayede ihracatta önemli mesafe kat ettiklerini dile getirerek, "Kırşehir ötesine ürün satamazken, TSE ile birlikte hem Türkiye’de hem de dünya pazarında 100 ülkeye ihracat yapıyoruz. TSE en önemli yol arkadaşımız. Tabi burada diğer en iyi yol arkadaşımız tedarikçi firmalarımız. Onlar zamanında bizlere gerekli ürünleri yetiştiremezse biz siparişlerimizi zamanında ulaştıramayız. Burada kaliteli ürün üretiminin önemini bir kez daha ön plana çıkıyor." diye konuştu.

TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Boydak Holding’in kaliteye önem verdiğini ve bunun içinde TSE belgelerini alarak ihracatta önemli mesafeler kat ettiğini dikkat çekti. Şentürk, İstikbal Mobilya’yı aldıkları belgeden dolayı kutladı.

Konuşmaların ardından tedarikçi firmalardan başarılı olanlara ödülleri verildi. Ardından TSE Başkanı Şentürk, Toplumsal Güvenlik-İş Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgesi TSE 22301, TSE Risk Yönetimi Doğrulama Belgesini İstikbal Mobilya Genel Müdürü Mesut Yiğit’e verdi. CİHAN

Yorumlar