KAGİDER'e Fransa'dan ödül

İSTANBUL (AA) - Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), Multinet Up'in parçası olduğu Up Group'un vakfı tarafından düzenlenen "2016 Yılı Çalışanların En...

Google Haberlere Abone ol
KAGİDER'e Fransa'dan ödül

İSTANBUL (AA) - Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER), Multinet Up'in parçası olduğu Up Group'un vakfı tarafından düzenlenen "2016 Yılı Çalışanların En Beğenilen Derneği Yarışması"nda üçüncü oldu.

Konuya ilişkin açıklamaya göre, Fransa, Romanya, Fas ve Türkiye olmak üzere 4 ülkeden 13 STK’nın dahil edildiği yarışmada, Up Group’un söz konusu 4 ülkedeki bin 634 çalışanı oy kullandı.

9 Mayıs-8 Temmuz'da oylaması yapılan yarışmada 970 oy alan Fransa SOS Village d’Enfants birinci olurken, 682 oy alan Romanya Ateliere Fara Frontiere ise ikinci oldu. Yarışmada Up Grup çalışanlarının 571’inden oy alan KAGİDER ise üçüncü sırada yerini aldı. Yarışma sonucunda KAGİDER’e 5 bin avro bağış yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen KAGİDER Başkanı Sanem Oktar, Fransız Up Group çalışanları tarafından en beğenilen dernek ödülüne layık görülmenin kendileri için oldukça anlamlı olduğunu ifade etti.

Oktar, KAGİDER'in farklı sektörlerde çalışan ve değer üreten kadın girişimci üyeleri ile büyümeye ve güçlenmeye devam ettiğini belirterek, "Kuruluşunun ardından kamu, özel sektör ve sivil toplumdan bileşenlerle iş birliği içinde genç kadınları iş yaşamına hazırlamak, girişimci ya da girişimci olmak isteyen kadınlara eğitim ve mentorluk desteği vermek, rol modeli girişimci kadınları görünür kılmak ve artırmak amacıyla çok sayıda projeye ve çalışmaya imza atıyoruz." ifadelerini kullandı.

Multinet Up Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Ziya Gündüz de Türkiye'den KAGİDER'in yarışmada dereceye girmesinin gurur verici olduğunu kaydetti.

Yorumlar