Jeep’ten "Yarısı Şimdi Yarısı Seneye" kampanyası

İSTANBUL (AA) - Kuruluşunun 75. yılını kutlayan Jeep, 88 bin TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunulan Renegade modeli için “Yarısı Şimdi Yarısı...

Google Haberlere Abone ol
Jeep’ten "Yarısı Şimdi Yarısı Seneye" kampanyası
İSTANBUL (AA) - Kuruluşunun 75. yılını kutlayan Jeep, 88 bin TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunulan Renegade modeli için “Yarısı Şimdi Yarısı Seneye” kampanyası sunuyor.
Jeep açıklamasına göre, şirket, global pazarlarda büyük ilgi gören Renegade modeli için “Yarısı Şimdi Yarısı Seneye” sloganıyla çok avantajlı bir satın alma kampanyası başlattı. Jeep markasının müşterileri, tercih ettikleri modelin fatura bedelinin sadece yarısını eylül ayında peşin ödeyerek araç sahibi olabilecek. Müşteriler, tercih ettikleri Renegade modelinin fatura bedelinin kalan yarısını ise avantajlı faiz oranlarıyla önümüzdeki yılın eylül ayında ödeyebiliyor.

Jeep’in Koç Fiat Kredi desteğiyle devreye aldığı kampanyası aracılığıyla Jeep Renegade’e 46 bin 950 TL’lik iki eşit taksit ve yüzde 0,94 faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor. Bununla birlikte 50 bin TL’ye kadar 24 aya varan vade ile yüzde 0,94’lük kredi imkanı da fırsatlar arasında yer alıyor.

Jeep Cherokee modelinde ise yüzde 1,20 faizle 80 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli kredi fırsatı ön plana çıkıyor. Bununla birlikte Jeep Cherokee modelinin Limited versiyonunda sunulan 11 bin 500 TL’lik Exclusive paketiyle açılır tavan ve navigasyon hediye kampanyası da ayrıca dikkat çekiyor.

Yorumlar