İzmir Ayakkabı Kış Fuarı 12-15 Haziran'da

Ayakkabı sektöründeki yenilikleri ve gelecek sezon trendini birarada görme imkanı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Kış 2014-36.

Google Haberlere Abone ol
İzmir Ayakkabı Kış Fuarı 12-15 Haziran'da

Ayakkabı sektöründeki yenilikleri ve gelecek sezon trendini birarada görme imkanı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Kış 2014-36. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, 12-15 Haziran arasında düzenlenecek. İZFAŞ tarafından yaklaşık 15 bin metrekare alanda düzenlenecek fuarda, yüzde 40’lık üretimle Türkiye ayakkabı sektörünün merkezi konumunda olan İzmir’in yanısıra birçok bölgesinden katılımcı yer alacak.

Uzun süredir düzenlenen Ayakkabı Fuarı’nın İzmir’in üretim dokusuyla buluştuğunu belirten İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, sadece İzmir’in ve Ege Bölgesi'nin değil, bütün Anadolu’nun temsilcisi yapmak ve bir Türkiye fuarı haline getirmek istediklerini söyledi. Örs, “Türk ayakkabı sektörünün gelişmesine destek olduğumuz inancıyla sektörün kalbinin attığı kentte Ayakkabı Fuarı’nı 36. kez organize etmenin gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. İZFAŞ olarak, Ayakkabı Kış 2014–İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı’nda sektörün öncü isimleriyle birarada olmaktan ve Türkiye’nin en önemli küçük ve orta boy işletme kollarından birine katkı koymaktan mutluluk duyuyoruz. Organizasyonumuzun, sektöre ihtiyaç duyduğu etkili tanıtım olanağını sağlarken ülkemizde ve tüm dünyada yeni hedef pazarlar yaratılmasının yolunu açacağını umut ediyoruz.” dedi.

Fuarda bu yıl da sektörün hedef pazarları arasında yer alan Ortadoğu ülkelerine yönelik ziyaretçi çalışmasına ağırlık veriliyor. Alım heyetlerinin konaklama giderleri İZFAŞ tarafından karşılanıyor. Sektöre tanıtım ve iş bağlantısı kurma imkanı sunan fuar, Türk ayakkabı üreticilerini yeni yurtdışı pazarlarla buluştururken gelecek sezonun modasına da yön verecek. Ayakkabı Kış 2014, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek. Dört gün sürecek fuarda, 2 no’lu holde kadın erkek ayakkabısı, 3 no’lu holde çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünleri sergilenecek. Vitrinlerden önce 2014 sonbahar ve 2015 kış modellerinin sergileneceği Ayakkabı Kış Fuarı’nda erkek, kadın, çocuk ve spor ayakkabı, bot modelleri, çizme, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yer alacak. Yaz ve kış olmak üzere yılda iki defa olan İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleriyle düzenleniyor. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olan fuar, 10.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. CİHAN

Yorumlar