İzmir 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı 7 Mayıs'ta

İzmir 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı (İZFAŞ Boat İzmir), 7-11 Mayıs 2014 arasında düzenlenecek.

Google Haberlere Abone ol
İzmir 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı 7 Mayıs'ta

İzmir 2. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı (İZFAŞ Boat İzmir), 7-11 Mayıs 2014 arasında düzenlenecek. Fuarı için İZFAŞ ile Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi yetkilileri biraraya geldi. Toplantıya İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, DTO İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Pazarlama, tanıtım ve etkinlik çalışmalarına ilişkin görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, fuarı için güç birliği kararı alındı.

Deniz tutkunlarından Boat İzmir'i desteklemesi çağrısında bulunan Genel Müdür Örs, “Fuarların ilk yılları çok önemli. Bu yıl ikinci kez Boat İzmir'i düzenleyeceğiz. Fuarımıza katılım sağlanması noktasında, tanıtım ve etkinliklerinde DTO'dan destek bekliyoruz. Fuarımızın sahiplenilmesini, daha da güçlenmesini arzu ediyoruz. Özellikle deniz sevdalısı herkesin fuarımızı ziyaret etmesini bekliyoruz.” dedi. Oda olarak fuarı çok önemsediklerini belirten Şube Başkanı Öztürk de ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 2012 yılında 151 katılımcıyla tek holde yapılan fuar, bu yıl 200’e yakın katılımcıyla 2 ve 3 numaralı hollerde düzenlenecek.

Yurtiçi tanıtımın yanısıra yurtdışı tanıtım ve pazarlama çalışmalarına ağırlık verilen Boat İzmir için ABD, Almanya, BAE, Danimarka, İngiltere, İzlanda, KKTC, Norveç, Romanya, Yeni Zelanda ve Yunanistan başta olmak üzere birçok ülkede tanıtımlara devam ediliyor. Bu yıl da renkli etkinliklere evsahipliği yapacak fuar, profesyonel ve son tüketiciye açık. Fuarda yer alacak ürün grupları şöyle: Tekne, yat, ekipman ve aksesuarları, motor ve güç sistemleri, aydınlatma ve donanımları, ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, elektronik cihaz ve donanımları, tekne iç dekorasyon ve malzemeleri, tekne imalat ekipmanları, marinalar ve donanımları, su sporları ve ekipmanları, deniz giyim ve aksesuarları, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, güvenlik ve alarm sistemleri, deniz turizmi. CİHAN

Yorumlar