İz İletişim'den üç yeni anlaşma

Vestel, DKY ve Unit de İz’ci oldu

Google Haberlere Abone ol
İz İletişim'den üç yeni anlaşma
Sektördeki 6. yılına hızlı bir giriş yaparak bünyesine Vakıf Katılım, Red Bull ve Philip Morris/Sabancı’yı katan İz İletişim, üç önemli şirketle daha anlaştı.

Şirket açıklamasına göre İz İletişim enerji alanındaki yatırımları ile adından dünya çapında söz ettiren ve Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Unit Grup, Türkiye’nin önemli emlak projelerine imza atan DKY İnşaat ve Türkiye’nin beyaz eşya devi Vestel’in spor iletişimi İz İletişim portföyüne eklendi.

İz İletişim Ajans Başkanı Nedim Özkan, yeni müşterilerine de CEO / lider iletişimi, stratejik iletişim, medya ilişkileri, gündem yönetimi, ürün iletişimi ve kriz iletişimi alanlarında danışmanlık hizmeti vereceklerini söyledi.

İz İletişim’in sektörünün öncüleri arasında yer alan Turkcell ve Turkcell Grup şirketleri, Mercedes-Benz Türk, Vakıfbank, Genel Enerji, DeFacto’ya da hizmet verdiğini ifade eden Özkan, "Kuruluşumuzun 5. yılında gelen dünya çapındaki PR ödülü bize doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Sağlıklı büyümemizi sürdürürken kadromuzu da deneyimli gazetecilerle güçlendirdik. İletişim sektörünün lider şirketlerinden olan İz İletişim, bundan sonra da lider kuruluşlarla çalışmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar