İTO Başkanı Çağlar:

- "Bugün Meydan Gazetesi'nde yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır"

Google Haberlere Abone ol
İTO Başkanı Çağlar:

İSTANBUL (AA) - İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, "Bugün Meydan Gazetesi'nde yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır." ifadesini kullandı.

Çağlar, yaptığı yazılı açıklamada, bugün günlük bir gazetede yer alan "İnşaat yetmedi bankasını da istedi" başlıklı haberin gerçek dışı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Meydan Gazetesi'nde yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır. YDA Group, iştirakleri ve bağlı firmalarla hiçbir hissedarlık ya da ortaklık ilişkimiz söz konusu değildir. Bu durum, kamuya açık Ticaret Sicil Gazetesi'nde de görülebilmektedir. Bahsi geçen firma ile tek ilişkimiz İstanbul Zeytinburnu'nda bir gayrimenkul projesinden ibaret olup, konsorsiyum şeklindeki bu proje de tamamlanmıştır."

Yorumlar