İstikbal Almanya'da en büyük mağazasını Stuttgart'ta açıyor

Mobilya sektörünün lider kuruluşu olmayı başaran İstikbal Mobilya, Almanya'da beşinci ve en büyük mağazasını yarın Stuttgart'ta açıyor.

Google Haberlere Abone ol
İstikbal Almanya'da en büyük mağazasını Stuttgart'ta açıyor

Mobilya sektörünün lider kuruluşu olmayı başaran İstikbal Mobilya, Almanya'da beşinci ve en büyük mağazasını yarın Stuttgart'ta açıyor. Açılışa Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Boydak ve Stuttgart Başkonsolosu M.Türker Arı da katılacak. İstikbal, bine yakın mağazası ve ürünü ile Türkiye’yi sararken bir dünya markası olma yolunda da hızla ilerliyor. Şu an 70'i aşkın ülkeye İstikbal markası ile ürün sunan firma, Yunanistan, Bulgaristan, Rusya, Mısır, Almanya, Kazakistan, Romanya, İngiltere, Fransa gibi birçok ülkede 110 mağazası ve 5 bin satış noktası ile Türk kalitesini yurt dışına taşıyor.

New Jersey'deki lojistik merkezi aracılığıyla ABD'de birçok mağazaya ürün satışı yapan İstikbal, sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek, ürün tasarımında ve kalitesinde çıtayı sürekli yükseltiyor. Bir dünya markası olma yolunda hızlı ve istikrarlı bir süreç izleyen İstikbal, 2010 yılında dünya çapında 300 mağazası ile yer almayı planlıyor. CİHAN

Yorumlar