İSEDAK 30. İzleme Komitesi Toplantısı başladı

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) İzleme Komitesi 30. Toplantısı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konuşmasıyla başladı.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başkanlığını yürüttüğü,...

Google Haberlere Abone ol
İSEDAK 30. İzleme Komitesi Toplantısı başladı

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) İzleme Komitesi 30. Toplantısı, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın konuşmasıyla başladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başkanlığını yürüttüğü, 57 üye ve 5 gözlemci üyesi olan İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) İSEDAK 30. İzleme Komitesi Toplantısı 7-8 Mayıs tarihlerinde Sheraton Otel’de gerçekleştiriliyor. Her yıl düzenli olarak yılın ilk yarısında toplanan İzleme Komitesi, İSEDAK'ın gündeminde bulunan program ve projelerin uygulama durumunu gözden geçirerek bir sonraki İSEDAK toplantısının gündem taslağını oluşturuyor. Bu kapsamda 30. İzleme Komitesi Toplantısı'nda, İSEDAK’ın üye ülkeler arasında işbirliğini geliştirmeye yönelik çabalarına ilişkin son gelişmeler ele alınacak ve 30. İSEDAK Bakanlar Toplantısı'nın taslak gündemi hazırlanacak.

CİHAN

Yorumlar