İş dünyası ‘7. Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Zirvesi’nde buluşacak

Yayın hayatına başlamasının 7. yılını kutlamaya hazırlanan ekonomi dergilerinden Ekonomize, '7.

Google Haberlere Abone ol
İş dünyası ‘7. Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Zirvesi’nde buluşacak

Yayın hayatına başlamasının 7. yılını kutlamaya hazırlanan ekonomi dergilerinden Ekonomize, '7. Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Zirvesi'nde ekonomi, siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek. 7 Mayıs'ta Rixos Grand Ankara Otel’de gerçekleştirilecek olan gecede ekonomi, siyaset ve iş dünyası başarı ödülleri sahiplerini bulacak.

Medyamize Ajans bünyesinde yayınlanan ekonomi, siyaset ve iş dünyası dergisi Ekonomize, 7 yıldır ekonomi basınının gündemine farklı bir soluk getiriyor. Ekonomi, siyaset ve iş dünyası ile ilgili tüm haber ve analizleri okuyucusuna tarafsız olarak yansıtan Ekonomize, yedinci yılını Rixos Grand Otel'de gerçekleştireceği '7. Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Zirvesi'yle kutlayacak. Zirve ekonomi, siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini de bir araya getirecek. Ayrıca ekonomi, siyaset ve iş dünyası başarı ödülleri de sahiplerini bulacak.

İŞ VE SİYASET DÜNYASINI BULUŞTURACAK

Ekonomize Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Gürbüz, sınırların ortadan kalktığı bir dünyada rekabet şartlarının her gün daha da ağırlaştığına dikkat çekerek, “Medyamize Ajans bünyesinde yayınlanan, ekonomi ve iş dünyasına dair değerlendirmeleriyle sektörün nabzını tutan Ekonomize Dergisi, Türkiye’deki iş dünyasının sahip olduğu potansiyel dinamik ile makro ekonominin yönetim kademeleri arasında çözüm üretme odaklı bir iletişim sunmaktadır. Bu sene, dergimizin 7. yılını kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. 7. yaşımızı, geleneksel olarak düzenlediğimiz Ekonomize Ekonomi, Siyaset ve İş Dünyası Ödül Töreni'nde siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimleriyle birlikte kutlayarak, sektöre ışık tutmaya devam edeceğiz.” dedi.

SEKTÖR BİRARAYA GELECEK

Zirve, katılımcı şirketlere de birçok kazanç sağlayarak, firmaların tanıtımlarını yapabilmelerine de imkan sağlayacak. Katılımcı şirketler, faaliyet gösterdikleri ve ilgili sektörlerdeki şirketler ile bir araya gelerek, yeni anlaşmalar yapabilme imkanı elde edecek. Firmalar, teknik işbirliği ile geleceğe yönelik ticari ilişki kurulması ve geliştirilmesi imkanı bulacak. Alıcı ve satıcılar çeşitli iş bağlantıları yapabilecek. Katılımcılar, durumlarını rakip firmalar ile mukayese etme imkanının yanı sıra ürünlerini alternatif ürünlerle karşılaştırarak, hem alış hem satış açısından avantaj elde edecek. Zirvede ödül alan markalar, tescillenen bu başarılarını bir yıl boyunca reklam çalışmalarında kullanabilecek. Tüm sektörlerin her alanında faaliyet gösteren şirketler ile bu sektörlere destek veren diğer şirketler ve kuruluşlar da ödül için başvuruda bulunabilecek.



CİHAN

Yorumlar