İnşaat sektörü dijital yöntemlerle gelişecek

CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, “Satışın Altın Kuralı” konulu sunumunda dijital platformlar aracılığı ile bir inşaat projesinin nasıl satılabileceğinin detaylarını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
İnşaat sektörü dijital yöntemlerle gelişecek

İnşaat sektörünün en gözde buluşmalarından sayılan bu yıl 6’ıncı kez düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı kapsamında genel sponsorlar arasında yer alan CRM Medya, inşaat sektörüne özel geliştirdiği dijital medya çözümlerini sektör profesyonelleri ile paylaştı. CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, “Satışın Altın Kuralı” konulu sunumunda dijital platformlar aracılığı ile bir inşaat projesinin nasıl satılabileceğinin detaylarını belirtti.

Ülke ekonomisini kalkındıran sektör olarak kabul edilen ve 250 farklı yan sektörü de beslemesiyle önem taşıyan inşaat ve gayrimenkul sektörü her geçen gün değer kazanıyor. Dijital pazarlamanın konut satışında sağladığı olumlu yöndeki etkiyle bu kanala daha fazla yönelme ihtiyacı duyan sektör profesyonelleri reklam yatırımlarını yaparken dijital gücü yanına alıyor. CRM Medya, inşaat sektörüne yönelik özel olarak geliştirdikleri medya çözümleri ile dijital yöntemlerin daha çok kullanılmasını hedefliyor ve sektöre 360 derece hizmet sunuyor.

CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, Eventuum’un düzenlendiği 300’ü aşkın sektör temsilcisini bir araya getiren İnşaat ve Konut Konferansı’ndaki konuşmasında sektördeki dijital yatırımların önemine dikkat çekti. Ramazan Becer, “Konut sektörünün geliştiği, arzın fazlalaştığı talebin düştüğü bu dönemde ‘müşteri kral’ konumunda diyebiliriz. Başarı için müşteriye kral olduğunu hissettirmeliyiz. Bunun için bir artıya ihtiyacımız var. Sunduğumuz bu artı bizim anahtar kelimemiz olmalı. Dijital süreçleri yönetmek günümüz dünyasında çok önemli. Reklamdan ulaştığımız ve bize talepte bulunan müşterinin takip süreçlerini iyi yönetmek satışı arttıran, bizi istenilen sonuca götüren etken. Bu süreçler sayesinde markamıza yatırım yaptığımızı unutmamalıyız. Satışta yeni bir düzen, seçici bir kitle ve alıcı var. Amacımız inşaat sektörünün dijital çözüm ortağı olmak. Müşteriye 5 dakika içerisinde yapılan dönüşlerde satış ihtimali 8 kat artıyor. Bu hızlı dönüşü dijital çözümler ile yakalayacağız bir gerçek. Bu süreçte konuşmamız gereken ise ‘ne şekilde daha iyi yapabiliriz ve bizi ne geliştirecek’ olmalı” dedi.

Öte yandan konferans kapsamında CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer ve ajans yöneticileri, ziyaretçilerini stantlarında ağırlayarak, hizmet alanları ve çözüm yöntemleri konusunda bilgi verdi. Gayrimenkul alanında çok sayıda markaya, inşaat sektörüne yönelik özel medya çözümleri ile 360 derece hizmet sunan CRM Medya; Satış CRM Yazılımı, Call Center, Google reklamları (adwords, youtube,  gmail, GDN), Twitter reklamları, Facebook & İnstagram reklamları, Digital branding, Performance-Affiliate marketing, native ads. ve programmatic alanında yenilikçi reklam çözümleri  sunuyor.
 

Yorumlar