İnnova, EuroCloud 2016'dan ödülle döndü

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom iştiraki İnnova, Avrupa Bulut Ödülleri EuroCloud 2016'da Lega Cloud çözümüyle "Sektörel Çözümler Alanında En İyi Bulut Bilişim...

Google Haberlere Abone ol
İnnova, EuroCloud 2016'dan ödülle döndü

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom iştiraki İnnova, Avrupa Bulut Ödülleri EuroCloud 2016'da Lega Cloud çözümüyle "Sektörel Çözümler Alanında En İyi Bulut Bilişim Hizmeti" ödülüne layık görülürken, SkywaveIoT çözümü ise "Yatay Çözümler Alanında En İyi Bulut Bilişim Hizmeti" kategorisinde ilk üçe girdi.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'de ve Avrupa'da bulut çözümü sağlayıcısı şirketlerin başarılarının tanınmasını ve teşvik edilmesini amaçlayan Avrupa Bulut Ödülleri EuroCloud 2016 ödülleri 5 Ekim'de sahiplerini buldu.

İnnova, EuroCloud 2016 kapsamında, hukuk otomasyonu çözümü Lega Cloud ile Türkiye ve Avrupa birincisi oldu. İnnova'nın geliştirdiği Nesnelerin İnterneti (IoT) platformu SkywaveIoT ise kendi kategorisinde Türkiye birinciliğini elde ederken, Avrupa'da en başarılı ilk üç çözüm arasına girdi.

Verilen bilgiye göre, 2010 yılından beri düzenlenen EuroCloud 2016 kapsamında iki dalda Türkiye birincisi olan İnnova, Türkiye'yi Avrupa seçmelerinde de temsil etme hakkını elde etti. Açıklamada görüşlerine yer verilen İnnova Genel Müdürü Aydın Ersöz, Türkiye'nin dijital devrimine katkıda bulunurken her sektördeki müşterilerini dijital dünyaya taşıdıklarını belirterek bulut bilişim ve IoT alanında da Türkiye'ye öncülük ettiklerini aktardı.

Aydın şu değerlendirmelerde bulundu:

"İnnova olarak bir sistem entegratörü olmanın çok ötesindeyiz. Sahip olduğumuz derin endüstriyel bilgi birikimimiz, geniş yelpazedeki çözüm ve hizmetlerimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özelleştirdiğimiz çözümlerimizle çalışıyoruz. Bu noktada Avrupa Bulut Ödülleri EuroCloud 2016'da SkywaveIoT platformumuz ve Lega Cloud çözümlerimiz ile iki farklı kategoride Türkiye ve Avrupa'da kazandığımız birincilikler ve başarılar bizi son derece gururlandırıyor. Bu ödüller geliştirdiğimiz ürün ve çözümlerin ne kadar doğru bir amaca hizmet ettiğinin de birer göstergesi niteliğinde. İnnova'ya ülke ve dünya çapında bu önemli başarıları kazandıran ekibimize teşekkür ediyorum."

Yorumlar