İEF'de bu yıl da çok çeşitli etkinlikler düzenlenecek

29 Ağustos-7 Eylül 2014 arasında düzenlenecek 83. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), çeşitli etkinliklerle bu yıl da göz dolduracak. Fuar, kültür ve sanatın buluşma noktası olacak. Hazırlıkların devam ettiği İEF'de konserler, söyleşiler,...

Google Haberlere Abone ol
İEF'de bu yıl da çok çeşitli etkinlikler düzenlenecek

29 Ağustos-7 Eylül 2014 arasında düzenlenecek 83. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), çeşitli etkinliklerle bu yıl da göz dolduracak. Fuar, kültür ve sanatın buluşma noktası olacak. Hazırlıkların devam ettiği İEF'de konserler, söyleşiler, sergiler, tiyatro gösterimleri, dans gösterileri, konserler, çocuk kulübü, mahalli lezzetler festivali ve Sinema Burada gibi çok sayıda etkinlik yapılacak.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, yaptığı açıklamada, “Ekonomik açıdan bir genel ticaret fuarı niteliği taşıyan İEF, bu yıl da düzenleyeceğimiz etkinliklerle sanayi ve ticari boyutunun yanında eğlence, kültür ve sanat faaliyetleriyle dolu bir İzmir geleneği olmayı sürdürecek.” dedi. Her yıl yaklaşık 30 başlık altında yapılan etkinliklerle İEF’de şarkıcı, yazar, gazeteci, oyuncu, yönetmen, müzik grubu, tiyatrocu gibi konusunda uzman birçok misafir ağırlanıyor. Geçen yıllarda olduğu gibi ücretsiz çim konserleri düzenlenecek. İzmir Sanat Merkezi’nde, sanat ve medya dünyasının ünlü isimleriyle fuar özel söyleşileri yapılacak. Sinema Burada Festivali, bu yıl 14. yılını kutlayacak. Sinema sanatının temsilcilerini misafir edecek, sinemaseverlerle buluşturacak. Festivalin en ilgi çekici etkinliklerinden Gençler İçin Film Atölyesi’nde, genç sinemacılar biraraya gelecek. Türk sinemasının 100. yılı da çeşitli etkinlik ve misafirlerle kutlanacak.

YÖRESEL LEZZETLER DE İEF'DE

Yöresel Lezzetler Festivali ile Türkiye'nin lezzetleri bir kez daha İEF’de buluşacak. Değerli tiyatro sanatçılarının sahne aldığı oyunlar, tiyatroseverlerleri fuarda toplayacak. İEF Çocuk Kulübü’nde çocuklar çeşitli oyunlar, eğlenceli faaliyetler, çizgi film gösterimleri, dans gösterileri, tiyatro, skeç, animasyon ve yarışmalarla eğlenecek, belgesel gösterimleriyle öğrenmenin keyfini yaşayacak. Geçen yıllarda etkinlikler kapsamında düzenlenen dans gösterileri ve konserler bu yıl da devam edecek. Firmaların sponsorlukları ve katılımları da fuara değer katacak. Ayrıca her yaştan ziyaretçinin ilgisini çeken birçok sürpriz etkinlik olacak.

İEF SOSYAL MEDYADA

Sosyal medyaya yönelik etiketlerin oluşturulduğu İEF’de, fuar öncesi ve sırasındaki etkinlikler dyurulacak. Fuardan önceki etkinlik ve gelişmeler, "#fuardanhabervar", fuar sırasında alandan ziyaretçi ve katılımcılar tarafından yapılacak paylaşımlar da "#fuardanhaberver", "#83ief" ve "#ief" konu başlıklarında olacak. CİHAN

Yorumlar