İEF hazırlıkları devam ediyor, danışma kurulu toplandı

Bu yıl 29 Ağustos-7 Eylül arasında düzenlenecek 83. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) için hazırlıklara hız verildi. Bu kapsamda geniş katılımlı danışma kurulu toplantısı yapıldı. İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ) Genel Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
İEF hazırlıkları devam ediyor, danışma kurulu toplandı

Bu yıl 29 Ağustos-7 Eylül arasında düzenlenecek 83. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) için hazırlıklara hız verildi. Bu kapsamda geniş katılımlı danışma kurulu toplantısı yapıldı. İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ) Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ün evsahipliğindeki toplantıda, bu yılki fuara yönelik görüş ve öneriler değerlendirildi. Açılış konuşmasını yapan Örs, İzmir ve Ege Bölgesi ekonomisinin İEF’den en verimli şekilde faydalanmasını istediklerini, bunun için iş dünyasının temsilcileriyle biraraya geldiklerini söyledi.

Bu yıl da özel bir İEF için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Örs, “İEF geçmişimiz, bugünümüz ve geleceğimizdir. Geçmişe sahip çıkıyor ve geleceğe, bizden sonraki kuşaklara devredebilmek için onu çok yönlü güçlendirmeye çalışıyoruz. Kısacası kutsal bir emanet olarak gördüğümüz İEF’yi geçmişten geleceğe taşımak istiyoruz.” dedi. Amaçlarının İEF’nin 83. yaşını geçmişine yaraşır bir coşkuyla kutlamak olduğunu belirten Örs, “Önceliğimiz ekonomi olmakta birlikte İEF’yi, kültür ve sanat boyutuyla da kaliteli çizgiye oturmuş bir organizasyona dönüştürmek. Bu yıl Kültürpark’ın hemen her noktasına yayılmış sergi, gösteri, konser, tiyatro, sinema ve söyleşiler fuarımıza ayrı renkler katacak.” şeklinde konuştu. İEF’nin kültür ve sanat boyutunun yanısıra ticari ve ekonomi yanına da dikkat çeken Genel Müdür Örs, her yıl 60’tan fazla ülkeyi İzmir’de misafir ettiklerini, fuar süresince pek çok ülkeden çok sayıda sanayici ve işadamının da yüzyüze getirilerek birlikte iş yapmalarına olanak sağlandığını söyledi.

Partnerin Mauritus, temanın ise “Lojistik” olduğu 83. İEF, 29 Ağustos–7 Eylül 2014 arasında düzenlenecek. CİHAN

Yorumlar