İbrahim Bodur için taziye ziyaretleri

- Bodur Ailesi, Kale Grubunun Kurucusu İbrahim Bodur için taziyeleri kabul etmeye başladı

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Bodur için taziye ziyaretleri

İSTANBUL (AA) - Bodur Ailesi, 23 Mayıs Pazartesi günü vefat eden Kale Grubunun Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı İbrahim Bodur için taziyeleri, Kale Grubu Merkezi'nde kabul etmeye başladı.

Bodur Ailesi adına merhum İbrahim Bodur’un eşi Sevim Bodur, kızı Zeynep Bodur Okyay, damadı Osman Okyay ve kardeşi Süleyman Bodur taziyeleri kabul ediyor.

Taziye için iş dünyasından çok sayıda kişi Levent'teki Kale Grubu Merkezi'ne geldi.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, UBS Menkul Değerler AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Saime Gonca Artunkal, Bell Holding Yönetim Kurulu Başkanı Livio Manzini, Nef Yapı Genel Müdürü Erden Timur, eski Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Hasan Arat taziyelerini sundu.

Kale Grubu yönetim kurulu üyeleri Vahit Erdem, Tarık Özçelik, Cengiz Solakoğlu, Tayfun Parpucu, Kale Grubu Genel Sekreteri Yusuf Kınay ve Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş da taziye kabulünde hazır bulundu.

Kale Grubunun ilk fabrikasının inşaatında çalışması karşılığında İbrahim Bodur'un yeterli parası olmadığı için hisse senedi verdiği çatı ustası Dursun Uğur da taziye ziyaretine gelenler arasındaydı.

Taziyede konuşan İbrahim Bodur'un kızı Okyay, "İyi ki böyle bir insana evlat olmuşum. Bundan dolayı çok müsterihim. 40 sene secde etsem ne kadar şükretsem azdır." dedi.

Haliç Konge Merkezi’nde bugün akşam mevlit okunacağı, ayrıca cuma günü ise Fatih Camisi’nde hatim duası yapılacağı bildirildi.

Taziyeler, cuma gününe kadar kabul edilecek.

Yorumlar