HP’nin yeni geliştirdiği ürün ve çözümleri Denizli’de anlatıldı

HP geleneksel Anadolu müşteri toplantılarını sürdürüyor. HP Denizli ayağını iş ortağı Infotürk’le birlikte Anemon Otel’de düzenlediği etkinlikte HP ürünlerini ve çözümlerini müşterilerine tanıttı.

Google Haberlere Abone ol
HP’nin yeni geliştirdiği ürün ve çözümleri Denizli’de anlatıldı

HP geleneksel Anadolu müşteri toplantılarını sürdürüyor. HP Denizli ayağını iş ortağı Infotürk’le birlikte Anemon Otel’de düzenlediği etkinlikte HP ürünlerini ve çözümlerini müşterilerine tanıttı. Toplantıya Infotürk Grup Genel Müdürü Murat Tepeli, HP Katma Değerli Ürünler Kategori Müdürü Emre Er, HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz ve müşteri temsilcileri katıldı. Etkinlikte dünyanın ilk kurumsal tableti olduğu belirtilen HP ElitePad 900’ün yanı sıra HP EliteBook Revolve, HP EliteBook Folio ile HP dizüstü ve masaüstü bilgisayar baskı çözümleri, orjinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar, HP iş istasyonları tanıtıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Tepeli şirketlerinin gelişimi hakkında bilgi verdi.

Müdür Er, HP profesyonel iş istasyonları ve monitörlerden oluşan Z portföyündeki genişlemeler hakkında bilgi verdi. Er, “Mühendislik, bilgisayar destekli tasarım(CAD), mimarlık, tasarım, animasyon, film, eğitim, devlet ve sağlık hizmetleri sektörlerindeki profesyoneller için ideal olan HP Z ürün portföyü profesyonel uygulamalar için tasarlandı, test edildi ve sertifikalandırıldı.” dedi. Dünyanın ilk 27 inç All-in-One iş istasyonunun olduğunu söylediği HP iş istasyonları ürününü tanıtan Er, HP’nin servis avantajlarını vurguladı.

HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü Yavuz da iş dünyası için ürettikleri ElitePad 900’ün en çok ilgi gören ürünleri arasında olduğunu belirterek, “ElitePad 900, sıradan tabletlerin ötesine geçerek dizüstü bilgisayar olarak da kullanılabiliyor. HP ElitePad 900, aynı zamanda dünyanın ilk kurumsal tableti. SAP ve Oracle gibi BT ortamlarına kolaylıkla entegre olması ve bilinen Windows uygulamalarına uyum sağlaması verimlilik açısından büyük avantaj doğuruyor.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar