Hisarcıklıoğlu: Irak ve Suriye kardeşlerimiz, onlardaki huzur bize barış getirir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Irak ve Suriye kardeşlerimiz. Onlardaki huzur bize barış getirir." dedi.Tekirdağ Ticaret Borsası'nı ziyaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı açıklamada...

Google Haberlere Abone ol
Hisarcıklıoğlu: Irak ve Suriye kardeşlerimiz, onlardaki huzur bize barış getirir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Irak ve Suriye kardeşlerimiz. Onlardaki huzur bize barış getirir." dedi.

Tekirdağ Ticaret Borsası'nı ziyaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı açıklamada Irak'ta yaşanan olayların bir an önce son bularak orada rehin alınan vatandaşların evlerine dönmelerini canı gönülden istediklerini vurgulayarak,"Irak ve Suriye kardeşlerimiz. Onlardaki huzur bize barış getirir. Bizim de en büyük ticari partnerlerimizden bir tanesi de Irak. İnşallah bir an önce kısa zamanda huzurun gelmesini diliyorum. Türk diplomatları aslında Irak'ta onların misafirleriydi. Bugün bizim kültürümüzde geleneklerimizde, aynı kültürden ve gelenekten geliyor. Misafire nasıl hizmet edilmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz. Allah'ın emirleri Peygamberimiz'in tavsiyeleri bellidir. Öyle davranacaklarına inanıyorum. Oradaki kardeşlerimizin evlerine, yurtlarına bir an önce evlerine sağ salim dönmelerini istiyoruz."

CİHAN

Yorumlar