Hepsiburada.com'dan bayram indirimi

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com'da şekerleme ve çikolatalardan kolonyalara, çay ve kahve makinelerinden mutfak araç-gereçlerine kadar birçok ürün grubunda...

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada.com'dan bayram indirimi

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com'da şekerleme ve çikolatalardan kolonyalara, çay ve kahve makinelerinden mutfak araç-gereçlerine kadar birçok ürün grubunda indirim uygulanıyor.

Şirket açıklamasına göre, hepsiburada.com, Kurban Bayramı alışverişi için çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüketiciler, hepsiburada.com'un indirimlerinden, taksit olanaklarından ve kargo bedava kampanyasından yararlanabiliyor. Kargo bedava kampanyası "hepsiburada.com satıcılı" ürünlerde 100 TL ve üzeri alışverişlerde uygulanıyor.

Hepsiburada.com'da çikolatalar, şekerler ve lokumlar, yüzde 30'un üzerinde indirimle satın alınabiliyor.Farklı türdeki kolonya seçeneklerinde fiyatların 4,99 TL'den başladığı hepsiburada.com'da çay ve kahve makinelerinde yüzde 50’ye varan indirim mevcut. Mini-midi fırınlarda ve derin dondurucularda yüzde 40, tencere setlerinde yüzde 65 ve mangallarda yüzde 50'nin üzerinde indirim söz konusu.

Kurban Bayramında önemli ihtiyaçlardan biri olarak öne çıkan kıyma çekme makinelerinin fiyatları 129,89 TL ile 389,90 TL arasında değişiyor. Müşteriler kıyma çekme makinelerinde yüzde 40'ı aşan indirimlerden yararlanabilecek. Ayrıca dijital mutfak tartılarında ve elektrikli tavalarda yüzde 40'ın üzerinde indirim avantajları mevcut.

Yorumlar