Hepsiburada, Perakende Günlerinin ana sponsor oldu

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu hepsiburada, bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Perakende Günlerine ana sponsor oldu. Şirket açıklamasına göre, hepsiburada...

Google Haberlere Abone ol
Hepsiburada, Perakende Günlerinin ana sponsor oldu

İSTANBUL (AA) - E-ticaret platformu hepsiburada, bu yıl 16'ncısı düzenlenecek Perakende Günlerine ana sponsor oldu.

Şirket açıklamasına göre, hepsiburada, Soysal tarafından 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek Perakende Günlerinin ana sponsorluğunu üstlenerek, bu yıl organizasyonun en büyük destekçileri arasında yer aldı.

Perakende Günlerinde kurulacak hepsiburada standında iki gün boyunca katılımcılara Pazaryeri ile ilgili bilgiler verilecek. Perakende sektörünün temsilcileri hepsiburada standını ziyaret ederek, Pazaryeri'nde dijital mağaza açmanın püf noktalarını öğrenebilecek ve işlerini büyütme yolunda e-ticaretin sunduğu yeni nesil fırsatlarla ilgili bilgiler alabilecek.

Sektörün en büyük buluşması olarak nitelendirilen Perakende Günlerinin çatısı altında iki gün boyunca, Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı, İstanbul Perakende Fuarı, Perakende Güneşi Ödülleri Töreni ve B2B toplantıları gerçekleştirilecek.


-"Online platform modelimizle fark yaratan bir yaklaşım sunuyoruz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğan Online ve hepsiburada Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, perakendenin en önemli zirvesinde dönüşüm ve sinerji yaratan iş modelini paylaşacaklarını dile getirdi. Boyner, şunları kaydetti:

"Omnichannel, mobil teknolojiler, dijital medya, perakende sektöründe büyük değişimlere neden oluyor. Bugünü, yakın geleceği ve baş döndürücü gelişmeleri yönetebilmek için atmamız gereken adımların sırası ve sahip çıkacağımız temeller büyük önem taşıyor.

Hepsiburada olarak perakende sektörünün dijital dönüşümünde bir kaldıraç rolü üstleniyoruz. Pazaryeri'ni devreye alarak bu dönüşüme hız kattık. Dünyada artarak gözlemlediğimiz, sektörü yıpratan iş modelleri yerine, sektörle ortak çalışan, dönüşümü yönetmeye destek veren online platform modelimizle fark yaratan bir yaklaşım sunuyoruz."

Boyner, Perakende Günlerinin ilk gününde bir konuşma yapacak. Etkinlikte, Hanzade Doğan Boyner'le birlikte Türkiye'den ve dünyadan uzman konuşmacılar, sektördeki yeni uygulamaları ve güncel örnekleri geniş bir yelpazede gündeme taşıyacak.

Yorumlar